ATLAS Tenerife ®
sales properti & rentals

'We ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife! '

wiwit 2009

Properti ngarep segara!

Lan properti ing cedhak pantai!
  • Tur Virtual
    🏖️ Penthouse Laut + Kolam renang !!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 97,000

    FOR SALE: Properti sing apik banget ing baris laut pertama ing Puertito de Los Silos, Tenerife! Loro kamar apartemen penthouse ing lantai 8 karo ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    • Los Silos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Apartment️ Apartemen Oceanfront Kanthi Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 115,000

    UNTUK SALE: apartemen segara pertama ing Playa Sibora, Tenerife !! Tampilan panorama sing nggumunake !! Lokasi sing sampurna ing segara! Komunitas sing dijaga kanthi segara gedhe ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    • Los Silos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Omah Segara + Plot Kanthi Pemandangan sing Nggumunake!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 110,000

    Omah segoro cilik sing apik didol ing pusat La Caleta de Garachico, Tenerife! Pemandangan panorama segara sing apik, ...

    • 2
    • 1
    • 81 m²
    • 204 m²
    • Garachico
    • House
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Pangéran Pinggir Segara Eksklusif Kanthi Teras Sing Kagum

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen segara segara pertama sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kaya urip ing kapal pesiar. Teras rampung ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Omah Sing Apik Ing Alcalá 50m Saka Samudra!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 335,000

    Kanggo didol: 4 omah kamar turu ing alas Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 50 meter saka segara, sawetara langkah ...

    • 4
    • 2
    • 150 m²
    • Alcala
    • House
    View
  • Didol!
    Bangunan Oceanfront Kanthi 4 Apartemen!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 252,000

    Kanggo didol langsung ing segara! Taman pedesaan Almaciga ing Anaga! Properti iki kalebu bangunan kanthi papat apartemen, siji kabeh ...

    • 177 m²
    • Pangsapuri, Komersial, Omah Negara, Omah, Investasi
    View
  • Tur Virtual
    Gedung 4 tingkat gedhe 300m Saka Pantai La Arena !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Omah omah gedung 4 sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Apartemen Ing Los Cristianos, Pantai 150m !!

    Los Cristianos, Arona Tenerife

    € 159,500

    Didol apartemen pantai ing sisih paling apik ing Los Cristianos, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing dalan sing sepi kurang saka 200m saka pantai berpasir ...

    • 1
    • 2
    • 53 m²
    • Los Cristianos
    • Apartemen
    View
  • Tur Virtual
    Pangsapuri wiyar ing Downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing downtown Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing tengah kutha, mung sawetara langkah adoh saka ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
    View

Omah negara:

Tenerife duwe deso sing luar biasa! Jelajahi portofolio situs sing ana ing kutha lan desa cilik.
    ❤ Ngimpi Ngimpi Kanthi Taman ing Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    € 340,000

    Omah sing larang didol ing desa Masca, Tenerife !! Iki minangka omah paling dhuwur ing Masca! Ora ana bangunan liyane ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Masca
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Tur Virtual
    Restoran + Omah + Lahan! Ora Ana tanggane! Lokasi sing Apik!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 245,000

    Kesempatan bisnis lan investasi LIFESTYLE sing sampurna ing Tenerife! Kabeh-ing-siji: Restoran gedhe, omah sing wiyar lan lahan sing subur! Properti mandiri sing diubengi alas sing apik! Panorama sing apik ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komersial, Omah Negara, Finca, House, Restaurant
    View
  • Didol!
    Gedhe Gedhe Kanthi Panorama Panutup ing Golf Golf Golf

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 255,000

    Omah sing wiyar kanggo didol ing kutha kosen Buenavista del Norte, Tenerife! Apik lokasi ing baris pisanan. Ora ana sing bakal mbangun ing ngarep ...

    • 3
    • 3
    • 300 m²
    • 221 m²
    • Buenavista del Norte
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View

Liyane sifat gedhe miturut kategori:

Properti acak:

Enem sifat acak saka database kita.

Sugeng rawuh ing ATLAS Tenerife!

Perusahaan ATLAS Tenerife SL kita minangka agensi real estate sing didhaptar ing pulo Tenerife, Spanyol, sing wiwit operasi wiwit taun 2009. Misi kita yaiku nyedhiyakake properti sing paling apik kanggo klien ing lokasi paling apik kanthi rega sing paling apik! Kita ngomong Spanyol, Inggris, Jerman lan Rusia. Banget karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas lan transparan kanggo para pembeli lan para penjual. Pengalaman lan keahlian babagan transaksi properti lan hukum real estate lokal minangka garansi babagan keamanan lan kepuasan klien kita. Kita ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife!
Berbagi ing facebook
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin
Nuduhake ing vk
Nuduhake ing telegram
Nuduhake ing whatsapp
Nuduhake ing email
# Tenerife 12.02.2021

# Tenerife 12.02.2021 ...

38 2
🍋🍋🍋🍋 lemon liyane!

🍋🍋🍋🍋 lemon liyane! ...

24 1
Коч в в в в в

Коч в в в в в ...

19 2
Еревенский кот 🐱

Еревенский кот 🐱 ...

14 0
🌞www.CASA.TF🌞 Недвижимость на # Тенерифе

🌞www.CASA.TF🌞 Недвижимость на # Тенерифе ...

24 0
Salah sawijining dina pungkasan taun 2020 ing Alcala, #Tenerife

Salah sawijining dina pungkasan taun 2020 ing Alcala, #Tenerife ...

14 0
❤️Feliz Navidad❤️

❤️Feliz Navidad❤️ ...

21 1
🌈 Didhelikake # pelangi🌈 W # Gelombang 🌊

🌈 Didhelikake # pelangi🌈 W # Gelombang 🌊 ...

23 0
Sunset paella 🥘

Sunset paella 🥘 ...

30 0
🌦Suka esuk 01DEC ing La Plaza de Los Silos #Tenerife. Srengenge lan udan ing wektu sing padha!

🌦Suka esuk 01DEC ing La Plaza de Los Silos #Tenerife. Srengenge lan udan ing wektu sing padha! ...

14 0
🌈www.CASA.TF🌊 А уу # # #у # #к # #наТКИ

🌈www.CASA.TF🌊 А уу # # #у # #к # #наТКИ ...

41 1
🌈www.CASA.TF🌈 Недвижимость на # Тенерифе # Канары # Испания

🌈www.CASA.TF🌈 Недвижимость на # Тенерифе # Канары # Испания ...

21 1
Www.CASA.TF🌴

Www.CASA.TF🌴 ...

29 1
Kirim Instagram 17957838991360912

...

28 0
🌴www.CASA.TF🌴 Ngimpi # omah karo # kebon ing Masca #Tenerife #Canarias #Spanyol #Teneriffa #Kanaren # Тенерифе # Канары # Испания

🌴www.CASA.TF🌴 Ngimpi # omah karo # kebon ing Masca #Tenerife #Canarias #Spanyol #Teneriffa #Kanaren # Тенерифе # Канары # Испания ...

27 1
Mandarinas 😋😋😋

Mandarinas 😋😋😋 ...

24 1
Tangga menyang swarga 😆😆

Tangga menyang swarga 😆😆 ...

23 1
Yen sampeyan pengin nggawe, sampeyan ora bisa ndeleng babagan iki

Yen sampeyan pengin nggawe, sampeyan ora bisa ndeleng babagan iki ...

23 0
kesalahan: Content dilindhungi !!