ATLAS Tenerife ®
sales properti & rentals

'We ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife! '

wiwit 2009

Pasifik ngarep:

Omah lan apartemen langsung ing segara utawa cedhak pantai.
  • Didol!
    Tur Virtual
    Apartemen Beachfront Ing Hearth Los Cristianos!

    Los Cristianos, Arona Tenerife

    € 350,000

    Didol: Apartemen ngarep pantai ing pusat kota Los Cristianos, Tenerife! Lokasi eksklusif ing ngarep pantai sing paling populer ing ...

    • 2
    • 1
    • Wong-wong Kristen
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Apartment️ Apartemen Oceanfront Kanthi Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 125,000

    UNTUK SALE: apartemen segara pertama ing Playa Sibora, Tenerife !! Tampilan panorama sing nggumunake !! Lokasi sing sampurna ing segara! Komunitas sing dijaga kanthi segara gedhe ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    • Los Silos
    • Apartemen
    View
  • Tur Virtual
    🏖️ Penthouse Laut + Kolam renang !!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 99,500

    FOR SALE: Properti sing apik banget ing baris laut pertama ing Puertito de Los Silos, Tenerife! Loro kamar apartemen penthouse ing lantai 8 karo ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    • Los Silos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Apartemen Laut ing Playa San Marcos !!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 92,000

    UNTUK SALE: apartemen ing pinggir laut sing apik ing Playa San Marcos, Tenerife !! Kaping laut segara !!! Windows ing saben ruangan kanthi pemandangan laut sing apik tenan !! Elevator njupuk sampeyan ...

    • 1
    • 1
    • 65 m²
    • Playa San Marcos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    House️ Omah Segara Segara Kanthi Patio Lan Pandangan sing Apik tenan!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 290,000

    Kanggo didol: Properti pinggiran laut eksklusif ing kutha pesisir El Poris sing sepi, ing sisih kidul Tenerife, Kepulauan Canary, Spanyol! Toponim "Porís" ing ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    • El Porís
    • Omah, Villa
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Pantai ing San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 89,000

    FOR SALE: apartemen sing sampurna ing Playa San Marcos! ING 100 meter saka pantai! Teras sing apik banget karo tampilan! Fees komunitas sing murah! Lokasi sing tenang! Gampang ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Apartemen
    View
    Pangsapuri Pantai ing San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 74,000

    FOR SALE: apartemen sing sampurna ing Playa San Marcos! ING 100 meter saka pantai! Teras sing apik banget karo tampilan! Fees komunitas sing murah! Lokasi sing tenang! Gampang ...

    • 1
    • 1
    • 48 m²
    • Playa San Marcos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar karo 2 wilayah ing Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 129,000

    Apartemen 55 m2 + Teras 49 m2. Panorama ing segara lan gunung! Rong teras! Teras tambahan yaiku solarium ...

    • 2
    • 1
    • 104 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Kanthi Panorama ing Pantai San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 129,000

    Apartemen kamar turu 2 sing apik didol ing Pantai San Marcos, Tenerife! Kondhisi apik banget! Teras sing nggumunake madhep samodra, teluk lan sakabehing ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri sing Gawe Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 99,000

    Dijual ing Playa San Marcos, Tenerife! Apartemen sing didandani apik sing madhep segara lan pantai. Kondhisi apik banget! Teras chill-out tambahan ing ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Apartemen
    View
  • Tur Virtual
    Townhouse gedhe 4 lantai Kanthi Garasi 300m Saka Pantai La Arena !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Omah omah gedung 4 sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Pantai Arena
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Pangéran Pinggir Segara Eksklusif Kanthi Teras Sing Kagum

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen segara segara pertama sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kaya urip ing kapal pesiar. Teras rampung ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Pantai Arena
    • Apartemen
    View
  • Tur Virtual
    Apartemen Gedhe ing Downtown Los Gigantes + Garasi Lock-up!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing downtown Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing tengah kutha, mung sawetara langkah adoh saka ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Oceanfront sing Luas Kanthi 2 Teras + Garasi !!

    Playa Sibora, Tenerife Los Silos

    € 127,000

    FOR SALE: apartemen segara pertama ing Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Properti sing apik banget karo segara panorama sawetara langkah adoh saka Atlantik ...

    • 2
    • 1
    • 95 m²
    • Playa Sibora
    • Pangsapuri, Penthouse
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Luas Pangsapuri Kanthi Panorama !!

    Playa Sibora, Tenerife Los Silos

    € 86,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing baris segara sing pertama, Playa Sibora, Tenerife! Komplek sing berkualitas kanthi apartemen bentuk hexagonal !!! Kolam renang sing digawe panas komunitas, kebon lan sithik ...

    • 2
    • 1
    • 73 m²
    • Apartemen
    View

Omah negara:

Tenerife duwe deso sing luar biasa! Jelajahi portofolio situs sing ana ing kutha lan desa cilik.
  • Didol!
    ❤ Ngimpi Ngimpi Kanthi Taman ing Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    € 295,000

    Omah sing larang didol ing desa Masca, Tenerife !! Iki minangka omah paling dhuwur ing Masca! Ora ana bangunan liyane ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Ngunyah
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Gawe pasewan
    Omah kanggo disewa ing sacedhake Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    € 450 saben sasi

    Omah negara khusus kanggo disewa ing Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi sing apik banget lan akses nganggo mobil nganti properti. Pemandangan sing apik, ...

    • 1
    • 1
    • Pelabuhan Santiago
    • Omah Negara, Omah
    View
  • Didol!
    Finca Gedhe, Kanthi Stor Anggur, Villa lan Kuda

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte

    € 785,000

    Kanggo didol finca nganggo anggur, omah, kandhang jaran lan akeh liyane! Buenavista del Norte, Tenerife. Papan sing cocog kanggo omah, produksi anggur lan pariwisata ...

    • 3
    • 2
    • 1,186 m²
    • 38,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • Omah, Finca, Vila, Pabrik Anggur
    View
  • Didol!
    Villa Kolonial Gedhe Kanthi Panorama!

    Santa Ursula, Santa Ursula

    € 625,000

    Didol omah kolonial gedhe ing Santa Ursula, Tenerife. Lokasi strategis ing ndhuwur Mirador de Humboldt - salah sawijining sudut pandang utama Tenerife ....

    • 4
    • 3
    • 537 m²
    • 1,303 m²
    • Santa Ursula
    • Omah, Villa
    View
  • Didol!
    Gedhe Gedhe Kanthi Panorama Panutup ing Golf Golf Golf

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 255,000

    Omah sing wiyar kanggo didol ing kutha kosen Buenavista del Norte, Tenerife! Apik lokasi ing baris pisanan. Ora ana sing bakal mbangun ing ngarep ...

    • 3
    • 3
    • 300 m²
    • 221 m²
    • Buenavista del Norte
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Didol!
    Omah Kanthi Katon, Teras Lan Garasi Ing Arguayo!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    € 120,000

    Omah sing apik ing Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing dalan sing sepi kanthi panorama kutha, segara lan tangga ...

    • 3
    • 2
    • 288 m²
    • Arguayo
    • Omah Negara, Omah
    View
  • Didol!
    Omah Negara Karo Taman lan Pemandangan!

    Guimar, Guimar Tenerife

    € 200,000

    Lokasi lan pemandangan sing apik! Taman pribadi sing wiyar kanthi suket, wit woh-wohan sing apik banget, guwa lan kolam gedhe! Omah 100 sq.m. + ...

    • 3
    • 1
    • 100 m²
    • 2,800 m²
    • Guimar
    • Gedung Negara, Finca, House
    View
  • Didol!
    Omah Sudut sing wiyar kanthi pemandangan panorama!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    € 195,000

    Didol omah sudhut sing jembar ing Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife! Lokasi sing apik ing kutha cilik sing sepi ing kidul Tenerife mung ing 15 ...

    • 3
    • 2
    • 341 m²
    • 140 m²
    • Arguayo
    • Omah Negara, Omah
    View
  • Didol!
    Omah dewekan Kanthi Pandangan Panorama lan Patio!

    Chio, Guia de Isora Tenerife

    € 136,000

    Omah mandiri kanthi teras interior gedhe lan pemandangan panoramik ing Chio, Guia de Isora! Omah iki duwe 2 kamar turu lan 1 kamar mandi, minangka ...

    • 2
    • 1
    • 85 m²
    • 220 m²
    • Guia de Isora
    • Omah Negara, Omah
    View

Liyane sifat gedhe miturut kategori:

Properti acak:

Enem sifat acak saka database kita.

Sugeng rawuh ing ATLAS Tenerife!

Perusahaan ATLAS Tenerife SL kita minangka agensi real estate sing didhaptar ing pulo Tenerife, Spanyol, sing wiwit operasi wiwit taun 2009. Misi kita yaiku nyedhiyakake properti sing paling apik kanggo klien ing lokasi paling apik kanthi rega sing paling apik! Kita ngomong Spanyol, Inggris, Jerman lan Rusia. Banget karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas lan transparan kanggo para pembeli lan para penjual. Pengalaman lan keahlian babagan transaksi properti lan hukum real estate lokal minangka garansi babagan keamanan lan kepuasan klien kita. Kita ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife!
Berbagi ing facebook
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin
Nuduhake ing vk
Nuduhake ing telegram
Nuduhake ing whatsapp
Nuduhake ing email
kesalahan: Content dilindhungi !!