ATLAS Tenerife ®
sales properti & rentals

'We ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife! '

wiwit 2009

Pasifik ngarep:

Omah lan apartemen langsung ing segara utawa cedhak pantai.
  • Didol!
    Apartemen Oceanfront sing wiyar Kanthi 2 Teras!

    Pantai Sibora, Los Silos Langkawi

    € 117,000

    Didol: apartemen segara pertama ing playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Properti sing apik banget kanthi pemandangan samodra panorama sawetara langkah adoh saka Atlantik ...

    • 2
    • 1
    • 95 m²
    • Pantai Sibora
    • Pangsapuri, Penthouse
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Penthouse Oceanfront Gaya ing Puertito De Los Silos!

    Los Silos, Los Silos Langkawi

    € 159,000

    Apartemen penthouse tepi laut sing apik didol ing Puertito de Los Silos, Tenerife! Lantai 12 kanthi lawang pribadi menyang atap! Pemandangan panorama sing apik tenan! Banget ...

    View
  • Didol!
    Apartment️ Apartemen Oceanfront Kanthi Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Langkawi

    € 125,000

    Didol: apartemen segara pertama ing playa Sibora, Tenerife !! Pemandangan panorama sing luar biasa !! Lokasi sing sampurna langsung ing segara! Komunitas sing dijaga kanthi segara gedhe ...

    View
  • Tur Virtual
    🏖️ Penthouse Laut + Kolam renang !!

    Los Silos, Los Silos Langkawi

    € 99,500

    Kanggo didol: Properti apik tenan ing larik segara pisanan ing Puertito de Los Silos, Tenerife! Loro apartemen penthouse kamar loro ing lantai 8 kanthi ...

    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Pangsapuri Lautan Wiyar ing Playa Arena!

    Pantai Arena, Santiago del Teide Tenerife

    DIAMANI

    Apartemen sing apik banget ing 50 meter saka segara ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing sisih paling apik ing kutha! Panor ...

    • 2
    • 1
    • 69 m²
    • Pantai Arena
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Luas Pangsapuri Kanthi Panorama !!

    Pantai Sibora, Los Silos Langkawi

    € 106,000

    Kanggo didol: Apartemen sing wiyar ing jajaran segara pisanan, Playa Sibora, Tenerife! Komplek berkualitas tinggi kanthi apartemen bentuk heksagonal !!! Kolam renang sing digawe panas komunitas, kebon lan ...

    • 2
    • 1
    • 73 m²
    • Apartemen
    View
  • Reserved
    Tur Virtual
    House️ Omah Segara Segara Kanthi Patio Lan Pandangan sing Apik tenan!

    El Porís, Arico Tenerife

    DIAMANI

    Kanggo didol: Properti segara eksklusif ing kutha pesisir El Poris sing sepi, ing kidul saka Tenerife, Kepulauan Canary, Spanyol! Toponim "Porís" ing ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    • El Porís
    • Omah, Villa
    View
  • Sold
    Tur Virtual
    Apartemen Gedhe ing Downtown Los Gigantes + Garasi Lock-up!

    Los Gigant, Santiago del Teide Tenerife

    SOLD

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing downtown Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing tengah kutha, mung sawetara langkah adoh saka ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
    View
  • Tur Virtual
    Ndeleng Panorama + Garasi Lockup. Pantai 300m!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Omah omah gedung 4 sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Pantai Arena
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Didol!
    2 X Villas Laut ing Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 930,000

    Didol: Loro vila wiyar dewekan ing ngarepe pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi sing pancen eksklusif sing madhep ing pantai San Marcos! Pemandangan panorama sing apik tenan! Pribadi ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Bangunan, Finca, Omah, Vila
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Apartemen Beachfront Ing Hearth Los Cristianos!

    Los Cristianos, Arona Tenerife

    € 350,000

    Didol: Apartemen ngarep pantai ing pusat kota Los Cristianos, Tenerife! Lokasi eksklusif ing ngarep pantai sing paling populer ing ...

    • 2
    • 1
    • Wong-wong Kristen
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Pantai ing San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 89,000

    FOR SALE: apartemen sing sampurna ing Playa San Marcos! ING 100 meter saka pantai! Teras sing apik banget karo tampilan! Fees komunitas sing murah! Lokasi sing tenang! Gampang ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri Kanthi Panorama ing Pantai San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 129,000

    Apartemen kamar turu 2 sing apik didol ing Pantai San Marcos, Tenerife! Kondhisi apik banget! Teras sing nggumunake madhep samodra, teluk lan sakabehing ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Pangsapuri sing Gawe Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 99,000

    Dijual ing Playa San Marcos, Tenerife! Apartemen sing didandani apik sing madhep segara lan pantai. Kondhisi apik banget! Teras chill-out tambahan ing ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Apartemen
    View
  • Didol!
    Tur Virtual
    Pangéran Pinggir Segara Eksklusif Kanthi Teras Sing Kagum

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen segara segara pertama sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kaya urip ing kapal pesiar. Teras rampung ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Pantai Arena
    • Apartemen
    View

Omah negara:

Tenerife duwe deso sing luar biasa! Jelajahi portofolio situs sing ana ing kutha lan desa cilik.
  • Tur Virtual
    Restoran + Omah + Lahan! Ora Ana tanggane! Lokasi sing Apik!

    La Montañeta, Garachico Langkawi

    € 195,000

    Kesempatan bisnis lan investasi LIFESTYLE sing sampurna ing Tenerife! Kabeh-ing-siji: Restoran gedhe, omah sing wiyar lan lahan sing subur! Properti mandiri sing diubengi alas sing apik! Panorama sing apik ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komersial, Omah Negara, Finca, House, Restaurant
    View
  • Didol!
    Finca Apik + Omah + Woh-wohan + Banyu!

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 200,000

    Finca didol ing Taman Nasional Teno, Buenavista del Norte! Lokasi lan pemandangan sing apik tenan! Mung sawetara menit adoh saka segara, pantai, ...

    • 80 m²
    • 11,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • Omah Country, Finca, Omah, Land
    View
  • Didol! Rega suda!
    Omah ing Tiera Del Trigo!

    Tierra del Trigo, Los Silos Langkawi

    € 68,000

    Didol ing Tenerife: Omah sing nyenengake ing Tiera del Trigo, Los Silos. Lokasi sing apik ing dalan utama ing salah sawijining ...

    View
    Kesempatan Bisnis Hotel Ing Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kesempatan sing sampurna kanggo bisnis hotel sing sukses! Bangunan 680m2 ing salah sawijining papan sing paling akeh dikunjungi ing Tenerife - Dragon Tree Plaza sing misuwur ing ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Bangunan, Komersial, Omah, Hotel, Omah, Investasi
    View
  • Didol!
    ❤ Ngimpi Ngimpi Kanthi Taman ing Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    Gawe tawaran!

    Omah sing larang didol ing desa Masca, Tenerife !! Iki minangka omah paling dhuwur ing Masca! Ora ana bangunan liyane ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Ngunyah
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Didol!
    Kolam Kanthi Kolam Cedhak Los Gigantes !!

    La Caldera, Santiago del Teide 38683

    € 595,000

    Didol villa gedhe kanthi pemandangan segara ing La Caldera, ing perjalanan saka Los Gigantes menyang Tamaimo. Tempat sing sepi lan apik tanpa ...

    • 5
    • 3
    • 420 m²
    • 11,000 m²
    • Los Gigant
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Didol!
    2 X Villas Laut ing Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 930,000

    Didol: Loro vila wiyar dewekan ing ngarepe pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi sing pancen eksklusif sing madhep ing pantai San Marcos! Pemandangan panorama sing apik tenan! Pribadi ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Bangunan, Finca, Omah, Vila
    View
  • Gawe pasewan
    Omah kanggo disewa ing sacedhake Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    DIWANGUN

    Omah negara khusus kanggo disewa ing Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi sing apik banget lan akses nganggo mobil nganti properti. Pemandangan sing apik, ...

    View
  • Didol!
    Finca Gedhe, Kanthi Stor Anggur, Villa lan Kuda

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte

    € 785,000

    Kanggo didol finca nganggo anggur, omah, kandhang jaran lan akeh liyane! Buenavista del Norte, Tenerife. Papan sing cocog kanggo omah, produksi anggur lan pariwisata ...

    • 3
    • 2
    • 1,186 m²
    • 38,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • Omah, Finca, Vila, Pabrik Anggur
    View

Liyane sifat gedhe miturut kategori:

Properti acak:

Enem sifat acak saka database kita.

Sugeng rawuh ing ATLAS Tenerife!

Perusahaan ATLAS Tenerife SL kita minangka agensi real estate sing didhaptar ing pulo Tenerife, Spanyol, sing wiwit operasi wiwit taun 2009. Misi kita yaiku nyedhiyakake properti sing paling apik kanggo klien ing lokasi paling apik kanthi rega sing paling apik! Kita ngomong Spanyol, Inggris, Jerman lan Rusia. Banget karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas lan transparan kanggo para pembeli lan para penjual. Pengalaman lan keahlian babagan transaksi properti lan hukum real estate lokal minangka garansi babagan keamanan lan kepuasan klien kita. Kita ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife!
Berbagi ing facebook
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin
Nuduhake ing vk
Nuduhake ing telegram
Nuduhake ing whatsapp
Nuduhake ing email
kesalahan: Content dilindhungi !!