Omah Canarian Khusus Kanthi Orchard lan Patio ing Montañeta!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 37,000

    FOR SALE: Omah Canarian khas ing papan sing unik ing pulau Tenerife, dikubengi alam lan alas pinus! Omah sing sampurna kanggo ...

    • 120 m²
    • 600 m²
    Gedung Negara Kanthi Panorama!

    La Vega, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 59,000

    FOR SALE: Omah negara sing kudu diubah ing La Vega, Tenerife! Segara panorama lan Teide sing nggumunake! Piso internal sing apik lan wicaksana. Sing lawas ...

    • 160 m²
    • 480 m²
    Kesempatan Bisnis Hotel Ing Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kesempatan sing sampurna kanggo bisnis hotel sing sukses! Bangunan 680m2 ing salah sawijining papan sing paling kerep dilayari ing Tenerife - Plaza Naga Tree sing misuwur ing ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    Omah sing Omah Kanthi 360º Ndeleng + parkir Wiyar!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 109,000

    FOR SALE: Omah sing diowahi maneh ing San Bernardo, Los Silos, Tenerife! Tampilan 360º sing nggumunake! Bubar 100% direnovasi! Parkir pribadi gedhe. Piso internal sing mulyo. Panel solar ...

    • 2
    • 1
    • 150 m²
    • 470 m²
    Kolam Renang Lautfront + Kolam Renang !!

    Playa Sibora, Tenerife Los Silos

    € 97,000

    FOR SALE: Properti sing apik banget ing baris laut pertama ing Puertito de Los Silos, Tenerife! Loro kamar apartemen penthouse ing lantai 8 karo ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    Pangsapuri 50 Meter Saka Pantai!

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 84,500

    Apartment 50 meter saka pantai ing Candelaria !! Lokasi sing apik lan kompleks sing apik banget! Ing lingkungan sing istimewa. Lantai 7 karo Angkat. Teras. Nglangi ...

    • 1
    • 1
    • 40 m²
    Lawang ngarep Omah + 4 Apartemen Vacasional!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 319,000

    KANGGO SALE ING ING OCEAN! Taman desa Almaciga ing Anaga! Bangunan karo papat omah kosong + omah mandiri saiki sing nyewa minangka omah liburan ...

    • 180 m²
    Rumah Makan + Omah + Land! Rent-kanggo-duwe!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 159,000

    HARGA DIPANGGO! JAWA € 159.000 kanggo Tuku-it-Now utawa € 200.000 kanggo Disewa-Kanggo-Duwe! Peluang bisnis lan investasi sing sampurna ing Tenerife! Kabeh-siji: restoran gedhe, omah sing wiyar lan ...

    • 615 m²
    • 4000 m²
    Gedhe Penthouse 2 tingkat

    San Juan de la Rambla, San Juan de la Rambla Tenerife

    € 189,000

    Penthouse duplex Corner kanthi pemandangan laut lan pesisir sisih lor Tenerife. Cahya cerah lan cerah, mung 12 taun bangunan, 104 ...

    • 3
    • 2
    • 191 m²
    Pangsapuri Pantai ing San Marcos!

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 74,000

    FOR SALE: apartemen sing sampurna ing Playa San Marcos! ING 100 meter saka pantai! Teras sing apik banget karo tampilan! Fees komunitas sing murah! Lokasi sing tenang! Gampang ...

    • 1
    • 1
    • 48 m²
    Gedung 4 tingkat gedhe 300m Saka Pantai La Arena !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Omah omah gedung 4 sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    Gedhung Oceanfront Gedhe Kanthi Apik banget !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 279,000

    FOR SALE: properti saka segara laut sing apik ing El Poris, ing sisih kidul Tenerife, Kepulauan Canary, Spanyol! Ing toponym "Porís" ing ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    House 60 Meter Saka Samudra ing Alcala !!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 385,000

    FOR SALE: Properti gedhene 4 tingkat ing Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 60 meter saka segara kanthi panorama !! 3 teras, ...

    • 5
    • 3
    • 224 m²
    • 79 m²
    Pangsapuri wiyar ing Downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing downtown Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing tengah kutha, mung sawetara langkah adoh saka ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    Omah Kolonial sing Gawe Omah! Samudra 100m !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 182,000

    Omah sing kolonial apik banget lan apik mung 100 meter saka segara lan 200 meter saka pantai La Caleta de Garachico, Tenerife !! Bubar ...

    • 3
    • 3
    • 190 m²
    • 190 m²
    Omah sing Cox Kanthi Tampilan & Taman

    Las Manchas, Santiago del Teide Tenerife

    € 158,000

    FOR SALE: Omah sing mulyo ing desa sing apik ing Las Manchas, Santiago del Teide, Tenerife! Tampilan panci 360º ing segara, lembah lan La ...

    • 3
    • 2
    • 90 m²
    • 400 m²
    Pangsapuri Laut Kanthi Kolam Renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 107,500

    UNTUK SALE: apartemen segara pertama ing Playa Sibora, Tenerife !! Tampilan panorama sing nggumunake !! Lokasi sing sampurna ing segara! Komunitas sing dijaga kanthi segara gedhe ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    Gedung Gedung + Bar 250m Saka Pantai!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189,000

    FOR SALE: Omah 3 tingkat sing gedhe ing La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Lokasi sing apik banget mung 250 meter saka pantai La Caleta! ...

    • 4
    • 4
    • 306 m²
TLife ATLAS
Kita ❤ Real Estate! Kita ❤ Tenerife!

Los Silos, #Tenerife ...

23 0
Пока вытаскивали этого тунца хвост ему откусила акула или касатка 🦈

Пока вытаскивали этого тунца хвост ему откусила акула или касатка 🦈 ...

18 0

Разгрузка улова в порту Лос Кристьянос, # Тенерифе ...

22 0
☀️Первые лучи солнца! # Wigati, # Bagean

☀️Первые лучи солнца! # Wigati, # Bagean ...

34 0

Домик мечты❤️❤️❤️ ...

26 0

Всегда онтрожны при рыбалки с камней. Kayata, ing ngisor iki, # # ...

30 3
❤️Улочка ведущая на площадь Лос Силос, # Тенерифе

❤️Улочка ведущая на площадь Лос Силос, # Тенерифе ...

29 0

Вгромные волны вчера в Пуэрто де Ла Крус # Тенерифе ...

31 0

⛅️☁️🌤Танцующие облака сегодня утром на Маске # Тенерифе ...

32 0
Посадка на пляж Ла Калеты, # Тенерифе. Пилот оказался из Арабских Эмиратов. Отличный по-летнему тёплый солнечный день в середине февраля☀️

Посадка на пляж Ла Калеты, # Тенерифе. Пилот оказался из Арабских Эмиратов. Отличный по-летнему тёплый солнечный день в середине февраля☀️ ...

22 1

Пляж Эль Дюк на # Тенерифе @ февраль 2020 🏖☀️🌴 ...

35 0
Деревушка Тено Альто на # тенерифе

Деревушка Тено Альто на # тенерифе ...

29 0
🌊🌊🌊 # Волны и тёплый # ветер с Сахары сегодня в Алькале

🌊🌊🌊 # Волны и тёплый # ветер с Сахары сегодня в Алькале ...

28 0