ATLAS Tenerife ®
sales properti & rentals

'We ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife! '

wiwit 2009

Pasifik ngarep:

Omah lan apartemen langsung ing segara utawa cedhak pantai.

Omah negara:

Tenerife duwe deso sing luar biasa! Jelajahi portofolio situs sing ana ing kutha lan desa cilik.
  • Didol!
    ❤ Ngimpi Ngimpi Kanthi Taman ing Masca, Tenerife!

    Maska, Buenavista del Norte Langkawi

    Omah sing larang didol ing desa Masca, Tenerife !! Iki minangka omah paling dhuwur ing Masca! Ora ana bangunan liyane ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Ngunyah
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Didol!
    Gedung Pantai Surf sing nggumunake ing Santa Cruz !!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    SOLD

    Didol: 50% properti sing apik tenan iki = 6 wulan panggunaan saben taun !! Omah sing unik tenan karo kebon sing dikelilingi telung pantai berpasir ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • 107 m²
    • Tagane
    • Omah Negara, Omah
    View
  • Tur Virtual
    Restoran + Omah + Lahan! Ora Ana tanggane! Lokasi sing Apik!

    La Montañeta, Garachico Langkawi

    € 195,000

    Kesempatan bisnis lan investasi LIFESTYLE sing sampurna ing Tenerife! Kabeh-ing-siji: Restoran gedhe, omah sing wiyar lan lahan sing subur! Properti mandiri sing diubengi alas sing apik! Panorama sing apik ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komersial, Omah Negara, Finca, House, Restaurant
    View
  • Didol!
    Finca Apik + Omah + Woh-wohan + Banyu!

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 200,000

    Finca didol ing Taman Nasional Teno, Buenavista del Norte! Lokasi lan pemandangan sing apik tenan! Mung sawetara menit adoh saka segara, pantai, ...

    • 80 m²
    • 11,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • Omah Country, Finca, Omah, Land
    View
  • Didol! Rega suda!
    Omah ing Tiera Del Trigo!

    Tierra del Trigo, Los Silos Langkawi

    € 68,000

    Didol ing Tenerife: Omah sing nyenengake ing Tiera del Trigo, Los Silos. Lokasi sing apik ing dalan utama ing salah sawijining ...

    View
    Kesempatan Bisnis Hotel Ing Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kesempatan sing sampurna kanggo bisnis hotel sing sukses! Bangunan 680m2 ing salah sawijining papan sing paling akeh dikunjungi ing Tenerife - Dragon Tree Plaza sing misuwur ing ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Bangunan, Komersial, Omah, Hotel, Omah, Investasi
    View
  • Didol!
    Kolam Kanthi Kolam Cedhak Los Gigantes !!

    La Caldera, Santiago del Teide 38683

    € 595,000

    Didol villa gedhe kanthi pemandangan segara ing La Caldera, ing perjalanan saka Los Gigantes menyang Tamaimo. Tempat sing sepi lan apik tanpa ...

    • 5
    • 3
    • 420 m²
    • 11,000 m²
    • Los Gigant
    • Gedung Negara, Omah, Villa
    View
  • Didol!
    2 X Villas Laut ing Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 930,000

    Didol: Loro vila wiyar dewekan ing ngarepe pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi sing pancen eksklusif sing madhep ing pantai San Marcos! Pemandangan panorama sing apik tenan! Pribadi ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Bangunan, Finca, Omah, Vila
    View
  • Gawe pasewan
    Omah kanggo disewa ing sacedhake Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    DIWANGUN

    Omah negara khusus kanggo disewa ing Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi sing apik banget lan akses nganggo mobil nganti properti. Pemandangan sing apik, ...

    View

Liyane sifat gedhe miturut kategori:

Properti acak:

Enem sifat acak saka database kita.

Sugeng rawuh ing ATLAS Tenerife!

Perusahaan ATLAS Tenerife SL kita minangka agensi real estate sing didhaptar ing pulo Tenerife, Spanyol, sing wiwit operasi wiwit taun 2009. Misi kita yaiku nyedhiyakake properti sing paling apik kanggo klien ing lokasi paling apik kanthi rega sing paling apik! Kita ngomong Spanyol, Inggris, Jerman lan Rusia. Banget karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas lan transparan kanggo para pembeli lan para penjual. Pengalaman lan keahlian babagan transaksi properti lan hukum real estate lokal minangka garansi babagan keamanan lan kepuasan klien kita. Kita ❤ real estate! Kita ❤ Tenerife!
Berbagi ing facebook
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin
Nuduhake ing vk
Nuduhake ing telegram
Nuduhake ing whatsapp
Nuduhake ing email
kesalahan: Content dilindhungi !!