Atlas Tenerife ®
Agensi Property

We ❤ Real Estate! We ❤ Tenerife!

wiwit 2009
    Sunny apartment 70m from La Arena beach!!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 138.000

    For sale beautiful apartment in Playa de la Arena, Santiago del Teide, Tenerife! Perfect location just across the street from natural sandy La Arena...

    • Bed1
    • Baths1
    • 55
    Big 4-storey townhouse 300m from La Arena beach!!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    €285,000

    Spacious 4 storey townhouse for sale in Playa de la Arena, Tenerife! Perfect location just 150 meters from the ocean and 300 meters from...

    • Bed3
    • Baths4
    • 172
    Banget house 150m saka pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 251.000

    FOR SALE: banget property wiyar karo views segara panorama ing kutha lawas Puerto de Santiago, Langkawi! lokasi mung 150 meter saka "Chica" pantai lan ...

    • Bed4
    • Baths1
    • 160
    • Size Lot90 m²
    house sampurna kanggo refurbish ing Buenavista !!

    Las Lagunetas, Buenavista del Norte Tenerife

    € 55.000

    FOR SALE: house banget kanggo refurbish ing Buenavista, Langkawi !! lokasi diubengi dening alam karo 360º views, Crystal resik online lan tenang Absolute ....

    • Bed3
    • Baths1
    • 95
    • Size Lot150 m²
    Langkawi apartemen karo kolam renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 113.000

    FOR SALE: First segara baris apartemen karo views sange ing Langkawi Baja, Langkawi !! Salah kamar turu apartemen ing kondisi apik ing rega apik banget! ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 54
    penthouse Langkawi + kolam renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    €97,000

    FOR SALE: Amazing kagungan ing baris segara pisanan ing Puertito de Los Silos, Langkawi! Rong kamar turu penthouse apartemen ing lantai 8 karo ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 55
    house Langkawi Big karo views sange !!

    El Porís, Arico Tenerife

    €282,000

    FOR SALE: Exclusive seafront property in kutha pantai sepi saka El Poris, ing kidul Langkawi, Langkawi District, Spanyol! The toponym "Porís" in ...

    • Bed5
    • Baths2
    • 279
    • Size Lot140 m²
    apartemen la plage wiyar karo 2 terraces + garage !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 128.000

    FOR SALE: First segara baris apartemen ing Playa Sibora, Los Silos, Langkawi !! Amazing property karo segara panorama views sawetara langkah adoh saka Atlantik ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 95
    Luxury modern house with panoramic views!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    €385,000

    FOR SALE: Recently build luxury property in the village of Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife. Two separate buildings separated by a beautiful cosy patio:...

    • Bed5
    • Baths4
    • 300
    • Size Lot500 m²
    Big house + garis 200M saka segara ing La Caleta !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189.000

    FOR SALE: house Wiyar ing La Caleta de Interian, Garachico, Langkawi! Mung 200 meter saka segara lan 350 meter saka pantai saka ...

    • Bed4
    • Baths2
    • 306
    house ageng karo views sange ndhuwur Socorro pantai!

    Los Realejos, Los Realejos Tenerife

    € 135.000

    FOR SALE: property Amazing ndhuwur Socorro pantai, Langkawi! Telung terraces wiyar karo panorama menyang segara lan Socorro pantai! penthouse apartemen kapisah ing ...

    • Bed5
    • Baths2
    • 400
    • Size Lot100 m²
    Duplex + lock up garage 200M saka pantai!

    Tajao, Arico Tenerife

    € 143.000

    FOR SALE: Amazing property in San Miguel de Tajao, Langkawi! Mung 200 meter saka pantai, plabuhan mancing lan paling restoran iwak ing ...

    • Bed2
    • Baths2
    • 90
    apartemen studio Langkawi in Langkawi San Marcos !!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 92.000

    FOR SALE: Beautiful la plage apartemen ing Playa San Marcos, Langkawi !! First segara baris !!! Windows ing saben kamar karo views segara sange !! Elevator njupuk sampeyan ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 65
    Bangunan ngrugekake ing La Caleta 150m saka pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 47.000

    FOR SALE: Two ngrugekake bangunan sange ing hearth saka La Caleta de Garachico, Langkawi! Mbangun omah impen ing samodra! ...

      Size Lot102 + 188 m²
    Big Teras penthouse karo panorama!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 240.000

    For Sale: property Pinunjul karo segara views panorama ing Los Gigant, Langkawi! apartemen iki dumunung ing lantai pungkasan karo mung siji pepadhamu langsung ....

    • Bed1
    • Baths1
    • 94
    Apartment kurang saka 100m saka pantai!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 84.000

    Beautiful apartemen beachside for sale in La Caleta de Interian, Langkawi! apartemen meh anyar! Sampurna dumunung ing baris segara kapindho ing ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 65
    Two omahé siji rega

    Palmar, Buenavista del Norte

    € 67.000

    For sale loro omah sisih negara ing Palmar, taman nasional Teno, Langkawi. Canary Islands. tawaran gedhe gedhe-gedhe sing Sungkem alam lan tenang. Salah ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 125
    • Size Lot135 m²
    Luxury Villa karo segara views panorama ing Garachico !!

    Garachico, Garachico Tenerife

    € 318.000

    Amazing property for sale in Garachico, Langkawi! Wiyar house kemewahan modern karo ayu 360º views menyang segara Atlantik lan ing Taman Nasional Teno! ...

    • Bed3
    • Baths4
    • 260
    • Size Lot422 m²
kesalahan: Content dilindhungi !!