Babagan Tenerife

[vc_row] [vc_column] [vc_column_text]Tenerife minangka pulo vulkanik ing Samodra Atlantik sing kagolong ing Otonomi Komunitas Canary Island (Spanyol) lan Uni Eropa. Iki ana area sekitar 2000 persegi. lan nduwe populasi sekitar 900.000 wong. Tenerife minangka tujuan wisata sing populer lan entuk udakara 6.000.000 pengunjung saben taun.

Tenerife misuwur minangka "pulau musim semi abadi". Iklim alus dibentuk dening angin perdagangan, arus lan gunung sing dibagi pulo dadi macem-macem wilayah. Musim renang ing Tenerife saben taun lan suhu rata-rata anual yaiku 21C.

Pulo iki duwe infrastruktur sing apik banget: loro bandara modern, loro port gedhe lan akeh marinas, dalan gedhe kanthi watesan kacepetan 120 km / h, taman nasional, rumah sakit, sekolah lsp. Kepulauan Canary uga dihubungake karo kapal feri lan penerbangan lokal lan ana atusan. saka penerbangan internasional saben dina menyang kabeh negara Eropa sing dilakokno dening sawetara perusahaan udara walikota.

Tenerife duwe ekologi sing sampurna amarga ora ana industri sing gedhe utawa pabrik gedhe. Ana udhara seger sing nyebarke saka segara berkat angin perdagangan.

Tingkat angkara sithik banget lan umume pulau kasebut aman banget lan aman.

Kepulauan Canary lan Tenerife minangka titik paling kidul ing Uni Eropa lan papan sing paling panas ing Eropa sajrone musim musim. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]