About Tenerife

Tenerife kuwi sawijining pulo vulkanik ing segara Atlantik sing belongs kanggo Otonomi Komunitas Canary Island (Spanyol) lan Uni Eropah. Iku ingkang ambanipun kirang langkung 2000 sq. Km. lan nduwé pedunung kira-kira 900,000 wong. Tenerife minangka panggonan touristic populer lan nemu bab 6.000.000 pengunjung tahunan.

Tenerife iki misuwur minangka "pulo spring langgeng". Iklim sawijining alus iki kawangun dening angin perdagangan, sapunika lan gunung-gunung sing dibagi pulo menyang macem-macem wilayah usum. Ing mangsa nglangi ing Tenerife iku taun-babak lan rata suhu Anual punika 21C.

Pulo wis dikembangaké banget uga fasilitas: loro bandara modern, loro bandar amba lan akeh marinas, dalan-dalan karo watesan 120 km / h kacepetan, taman nasional, rumah sakit, sekolah lan sapiturute Canary Islands sing uga interconnected dening Ferries lan penerbangan lokal lan ana atusan penerbangan internasional saben dina kanggo kabeh negara Eropah dilakokno dening saperangan perusahaan air Walikutha.

Tenerife wis ékologi sampurna minangka ana industri abot utawa pabrik amba. Ana tansah seger online sirkulasi saka thanks segara angin perdagangan.

Ing tingkat angkara banget kurang lan ing umum pulo banget aman lan aman.

Kepulauan Canary lan Tenerife titik kidul Uni Eropa lan Panggonan anget ing Eropah sak wektu mangsa.

kesalahan: Content dilindhungi !!