FOR SALE: Omah sing mulyo ing tengah Sun Andres, Tenerife!

Lokasi sing sampurna ing salah sawijining dalan paling apik ing kutha kasebut.

Cukup 150 meter saka segara lan 300 meter menyang pantai Las Teresitas !!

Properti kasebut bisa dibalekake utawa dibangun maneh karo foto kasebut.

Video

Lokasi