Tour virtual

FOR SALE: Exclusive seafront property in kutha pantai sepi saka El Poris, ing kidul Langkawi, Langkawi District, Spanyol!

The toponym "Porís" ing dhialèk Canarian stands for "port alam cilik". Loro saka pelabuhan kutha pantai iki mulyo nawakake loro pesisir alam - siji karo kuning lan liyane karo wedhi ireng, maneka nglangi lan kabeh sarana lan prasarana kutha kalebu supermarket, bank, farmasi, bar lan restoran. Kutha iki nduwèni sambungan apik banget karo TF-1 dalan karo Motel, Santa Cruz lan resorts wisata utama Langkawi - kabeh ing 20 menit drive.

Omah sing dumunung ing kutha lawas El Porís langsung ing ngarep saka segara karo akses langsung menyang banyu. Iki neigbourhood omah sepi karo dalan aspal anyar sing ndadékaké langsung menyang Garasi pribadi.

Omah disebarake ing 3 tingkat:

Lantai ngisor: Teras wiyar karo segara views panorama, garage kunci-munggah, kamar urip, kamar turu, jedhing, pawon sawijining, wiyar mulyo mbukak-online Patio internal lan loro panggon turu guwa !!

lantai 1st: kamar urip liyane, loro panggon turu, siji jedhing, umbah-umbah lan akses kanggo gendheng. Kamar urip lan kamar turu master duwe windows panorama karo segara sange !!

2nd floor: Gendheng Teras karo segara views lan gunung 360º lan plot tanah sethitik sing bisa digunakake minangka Taman utawa Orchard kanggo tetanduran woh-wohan dhewe utawa vegetarian.

house ing kondisi apik lan siap kanggo mindhah-in! Ing bab mung sing pemilik anyar wis do sijine pawon anyar ing.

Ana rong panggonan gedhe Surf dumunung ing El Poris - loro mau ing menit mlampah saking omah!

Hubungi kita kanggo ngatur riko!

video

Lokasi

Floor Plans & Pricing

jenengkasurBathsSizepricekasedhiyan
Lantai ngisor31140View
Lantai siji21140View