2 kamar turu sing wiyar, apartemen jedhing 2 ing baris segara pisanan! Kanthi lengkap lan disiapake kanggo urip:

- Pawon 100% sing dilengkapi karo kompor listrik, oven, microwave, kulkas, alat masak, lan mesin carik.
- Mesin umbah-umbah.
- TV
- WIFI

- Utas lan andhuk ngresiki.

Akses pribadi menyang kolam renang segara! Segara panorama ing balkon lan teras sing wiyar karo esuk ing lantai siji!

Video

Lokasi