wiyar 2 bedroom, 2 jedhing apartemen ing baris segara pisanan! Kanthi dilengkapi lan disiapake kanggo urip:

– 100% pawon dilengkapi kompor listrik, open, gelombang mikro, kulkas, utensils masak, lan cream.
– Mesin umbah-umbah.
– TV
– WIFI

– Resik linens lan anduk.

akses pribadi kanggo titik segara nglangi! views segara panorama saka loteng lan Teras wiyar karo esuk ing lantai pisanan!

video

Lokasi