Kesempatan bisnis sing apik! Dijual amarga pensiun: Tanduran gedhang beting adhedhasar 30.000 sq.m. plot karo 3000 tanduran!

Saben tanduran gedhang menehi apx. 100 kg buah saben taun. Panen tahunan umume maksimal. 300.000 kg woh-wohan. Malah yen didol kanthi rega tikel 1 € saben kilo, finca kasebut menehi apx. € 300.000 bathi taunan kanthi biaya sekitar € 70.000.

Proses mbanyoni lan pembuahan kanthi otomatis. Plot 100% warata!

Finca uga duwe tank banyu 1000 m3, kamar toko lan omah tradisional sing lawas kanthi ijin kanggo mulihake.

Akses cepet menyang dalan gedhe TF-1! Srengenge lan mangsa panas musim taun!

360º tampilan menyang segara lan lembah.

Lokasi sing apik karo potensial!

Video

Lokasi