Beautiful traditional villa in Playa de San Juan, Tenerife! mung 600 meter saka pantai Sandy lan plabuhan mancing! Kanthi dilengkapi lan disiapake kanggo urip:

– 100% pawon dilengkapi kompor listrik, open, gelombang mikro, kulkas, utensils masak, lan cream.
– Mesin umbah-umbah, Dryer.
– TV kabel
– WIFI

– Resik linens lan anduk.

digawe panas blumbang pribadi!! Taman ayu karo BBQ! lokasi karo tenang lan cedhak pusat kutha ing!

video

Lokasi