Villa tradisional sing apik ing Playa de San Juan, Tenerife! Cukup 600 meter saka pantai berpasir lan port pancing! Kanthi lengkap lan disiapake kanggo urip:

- Pawon 100% sing dilengkapi karo kompor listrik, oven, microwave, kulkas, alat masak, lan mesin carik.
- Mesin ngumbah, Pengering.
- TV Kabel
- WIFI

- Utas lan andhuk ngresiki.

Kolam panas digawe panas !! Taman sing apik banget karo BBQ! Lokasi sing sampurna kanthi tenang lan cedhak karo pusat kutha!

Video

Lokasi