Properti didol ing Tenerife kidul!

Properti didol ing zona iklim Tenerife Kidul kanthi cuaca musim semi-musim panas lan srengenge saben taun!

Penting ora kanggo mbingungake kidul geografis Tenerife kanthi kidul wilayah kidul!

Ing pungkasan apa sing penting banget yaiku cuaca! Sawetara wong seneng Kidul lan srengenge sing garing, liyane kurang cerah, nanging luwih ijo saka Tenerife.

Iki minangka peta iklim ing pulo - nyatane yaiku peta udan. Ing warna abang-oranye nggambarake apa sing diarani wong saka Tenerife Kidul (kadang tanpa ngerti). Sampeyan uga kudu nggatekake, apike kasebut. saben 100 meter saka suhu pesisir mudhun 1ºC, nalika sampeyan munggah gunung.

Kaya sing sampeyan deleng, ana sawetara iklim iklim kidul ing sisih lor geografis! Contone, Santa Cruz lan Igueste, sing meh ing sisih lor-sisih ing Tenerife, duwe musim semi ing musim semi ing musim semi.

  • Didol!
    Omah Negara sing Apik Dijual Nganggo Taganana!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    Gawe tawaran!

    Omah sing apik ing daerah Taganana, Tenerife! 80 sq.m. omah ing 800 sq.m. plot, kamar dobel, jedhing, ruang tamu, pawon sing dilengkapi. Properti ...

    • 1
    • 1
    • 80 m²
    • 800 m²
    • Taganana
    • Gedung Negara, Finca, House
    Ngimpi Omah Ing Masca Magical, Tenerife !!

    Masca, Santiago del Teide Tenerife

    € 275,000

    Omah sing larang didol ing desa Masca, Tenerife !! Iki minangka omah paling dhuwur ing jurang Masca! Ora ana liyane ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Masca
    • Gedung Negara, Omah, Villa
  • Didol!
    Panganggo Ekonomi Cedhak Pantai ing El Poris!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 79,000

    Kanggo didol: apartemen sing sithik lan sithik didol ing El Poris de Abona, Tenerife sawetara meter saka pantai lan promenade! Apartemen yaiku ...

    • 1
    • 1
    • 56 m²
    • El Porís
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar ing Playa De San Juan!

    Playa de San Juan, Guia de Isora Tenerife

    € 229,000

    Pangolahan sing didol ing kahanan sing apik lan apik banget ing Playa de San Juan, Guia de Isora, Tenerife. Iki wis jangkep, ...

    • 3
    • 2
    • 80 m²
    • Pantai San Juan
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Ing Taman Laguna I

    Las Amerika, Adeje Tenerife

    € 189,000

    Dijual: Pangsapuri ing Taman Laguna I sing dumunung ing Las Amerika (Costa Adeje), Tenerife! 1 kamar turu, 1 kamar mandi, pawon mandhiri, nomer nomer 2, interior ...

    • 1
    • 1
    • 60 m²
    • Adeje
    • Apartemen
  • Didol!
    Villa ing Crab Island, Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 850,000

    Kanggo didol: Omah sing wiyar karo patio dhewe, kolam renang lan garasi ing Crab Island, Los Gignates, Tenerife! Omah kasebut kalebu regane ...

    • 2
    • 2
    • 320 m²
    • Los Gigant
    • Omah, Villa
  • Didol!
    Rong apartemen Kanthi Apik banget kanggo Cliffs Gig Gigeses!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 375,000

    Properti sing dipasang kanthi sampurna ing mburi dalan omah sing sepi kanthi pemandangan sing apik kanggo tebing Los Gigantes, Santiago del Teide, Tenerife! Loro iki ...

    • 3
    • 2
    • 155 m²
    • Los Gigant
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, House
  • Didol!
    Pangsapuri sing Sampurna ing Rampung Pantai La Arena!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 145,000

    Dijual: Pangsapuri ing urbanisasi "Tagara", Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna kurang saka 100 meter saka pantai Sandy La Arena! Teras sing apik banget ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Pantai ing Playa De San Juan!

    Playa de San Juan, Guia de Isora Tenerife

    € 255,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar lan modern ing pinggir laut ing pletan Playa de San Juan, Tenerife! Lokasi eksklusif langsung ing ngarep ...

    • 3
    • 2
    • 90 m²
    • Pantai San Juan
    • Apartemen
  • Didol!
    Ngarep Row ngarep ngarep Samodra ing El Medano!

    El Medano, Granadilla de Abona Tenerife

    € 315,000

    FOR SALE: Properti sing wiyar apik ing ngarep segara El Medano, Tenerife! Griya desa telung tingkat kanthi garasi pribadi kanthi langsung mlebu saka garahe menyang ...

    • 3
    • 3
    • 290 m²
    • El Medano
    • Omah / Omah / Townhome / Row, Omah
  • Didol!
    Gedhung ngarep Samudra Wétan Ing Punta Negra, Playa De La Arena

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 685,000

    Omah sing gedhe banget mung 10 meter saka segara. Salah sawijining tetanggan paling apik ing Tenerife. Kolam komunitas Garasi pribadi. Srengenge saka ...

    • 5
    • 4
    • 240 m²
    • Playa de la Arena
    • Omah, Villa
  • Didol!
    Pangsapuri Pinggir Laut ing Palm Mar!

    Sawit Mar, Arona Tenerife

    € 199,000

    FOR SALE: Apartment ing urbanisasi "Flamingo" ing Palm-mar, Tenerife! Lokasi sing paling tengah mung 450 meter saka segara. Panorama ing kutha ...

    • 2
    • 1
    • Sawit
    • Apartemen
    Pangsapuri Pantai ing El Medano!

    El Medano, Granadilla de Abona Tenerife

    € 168,000

    Kanggo didol: properti ing pantai gedhe ing El Medano, Tenerife! Kapisan laut segara! Tampilan panorama sing nggumunake! Apartemen didol dilengkapi, lan parkir ...

    • 2
    • 1
    • 58 m²
    • El Medano
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Taman Pinggiran Laut Ing cedhak Pantai La Tejita!

    El Medano, Granadilla de Abona Tenerife

    € 210,000

    FOR SALE: apartemen sing apik karo pemandangan kebon lan segara ing El Medano, Tenrife! Apartemen kamar turu (2m + 10m) + 8 kamar tanpa jendhela ...

    • 2
    • 1
    • 122 m²
    • El Medano
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Apik Ing San Isidro!

    San Isidro, Granadilla de Abona Tenerife

    € 79,000

    FOR SALE: pemisahan ing San Isidro, Tenerife banget, ing tengah avenida Santa Cruz. Pawon sing apik banget, jedhing, ...

    • 1
    • 1
    • San Isidro
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri 100m Saka Samudra!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 139,000

    Kanggo didol: Pangsapuri ing Puerto Santiago 100 meter saka pantai. Iku apartemen sing ana ing lantai siji ing endi ...

    • 1
    • 1
    • 52 m²
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Gedhe Pantai Gedhe 215 Sq.m.!

    Radazul, Candelaria Tenerife

    € 440,000

    For sale: apartemen ngarep pantai sing wiyar lan mewah ing Radazul, Tenerife! Wilayah resort sing apik ing sebelah Santa Cruz. Panorama sing nggumunake ...

    • 5
    • 3
    • 215 m²
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Panglima Pantai - Playa Chica

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 137,000

    Kanggo didol: apartemen ngarep Samudra cedhak Playa Chica, Tenerife! Perctly dumunung ing tengah kutha lawas ing Puerto de Santiago! Tampilan sing nggumunke kanggo ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangéran Pinggir Segara Eksklusif Kanthi Teras Sing Kagum

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen segara segara pertama sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kaya urip ing kapal pesiar. Teras rampung ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri sing diowahi ing Villas Canarias, Adeje

    Adeje, Adeje Tenerife

    € 129,000

    Kanggo didol ing Costa Adeje, Tenerife: apartemen sing bubar direnovasi ing "Villas Canarias" cedhak "Gran Sur". Apik banget ing njero komplek. Dhuwur ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Adeje
    • Apartemen
    Omah sing Cox Kanthi Tampilan & Taman

    Las Manchas, Santiago del Teide Tenerife

    € 158,000

    FOR SALE: Omah sing mulyo ing desa sing apik ing Las Manchas, Santiago del Teide, Tenerife! Tampilan panci 360º ing segara, lembah lan La ...

    • 3
    • 2
    • 90 m²
    • 400 m²
    • Santiago del Teide
    • Omah Negara, Omah
    Gua Pantai Pantai, Tenerife Pantai Selatan

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 129,000

    Omah guwa pantai sing apik didol ing Playa Viuda, Candelaria, Tenerife Kidul. Panggonan sing sepi sing sampurna kanggo ngendhokke. Akses banget kanggo dalan TF-1 ...

    • 3
    • 2
    • 120 m²
    • 100 m²
    • Playa Viuda
    • Ngarep / Townhome / Row Ngarep, Duplex, Omah
  • Didol!
    Pangsapuri 50 Meter Saka Pantai!

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 84,500

    Apartment 50 meter saka pantai ing Candelaria !! Lokasi sing apik lan kompleks sing apik banget! Ing lingkungan sing istimewa. Lantai 7 karo Angkat. Teras. Nglangi ...

    • 1
    • 1
    • 40 m²
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Ing San Eugenio, Costa Adeje

    San Eugenio, Adeje Tenerife

    € 129,900

    Pangolahan sing didol ing Costa Adeje, San Eugenio, area Torviscas Alto ing komplek Taman Caledonia. Apartment didol kanthi lengkap. Kamar, 1 kamar turu, ...

    • 1
    • 1
    • 60 m²
    • Las Amerika
    • Apartemen
    Lawang ngarep Omah + 4 Apartemen Vacasional!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 319,000

    KANGGO SALE ING ING OCEAN! Taman desa Almaciga ing Anaga! Bangunan karo papat omah kosong + omah mandiri saiki sing nyewa minangka omah liburan ...

    • 180 m²
    • Pangsapuri, Komersial, Omah Negara, Omah, Investasi
  • Didol!
    Omah sing Gawe Nganyarake Ing Palm-mar!

    Sawit Mar, Arona Tenerife

    € 550,000

    FOR SALE: omah semi-suwek rampung direnovasi. Dununge ana ing tlatah omah ing Palm Mar, Arona. Iku kasusun saka 3 kamar turu gedhe, siji ...

    • 3
    • 2
    • 250 m²
    • 200 m²
    • Sawit
    Gedung 4 tingkat gedhe 300m Saka Pantai La Arena !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Omah omah gedung 4 sing didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    Gedhung Oceanfront Gedhe Kanthi Apik banget !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 279,000

    FOR SALE: properti saka segara laut sing apik ing El Poris, ing sisih kidul Tenerife, Kepulauan Canary, Spanyol! Ing toponym "Porís" ing ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    • El Porís
    • Omah, Villa
  • Didol!
    House 60 Meter Saka Samudra ing Alcala !!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 385,000

    FOR SALE: Properti gedhene 4 tingkat ing Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 60 meter saka segara kanthi panorama !! 3 teras, ...

    • 5
    • 3
    • 224 m²
    • 79 m²
    • Alcala
    • Omah, Penthouse
  • Didol! Rega suda!
    Pangsapuri mewah ing Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 139,500

    KANGGO: Pangsapuri sing apik ing komplek mewah ing Los Gigantes, Tenerife! Rong kolam renang sing gedhe lan Jacuzzis! Teras sing wiyar karo tampilan segara! Udara ...

    • 1
    • 1
    • 67 m²
    • Apartemen
    Pangsapuri wiyar ing Downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing downtown Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing tengah kutha, mung sawetara langkah adoh saka ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
  • Didol!
    Gedhe Penthouse Teras Gedhe Kanthi Panorama!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 240,000

    Kanggo didol: properti sing luar biasa kanthi tampilan segara panorama ing Los Gigantes, Tenerife! Apartemen kasebut ana ing lantai pungkasan kanthi mung siji pepadhamu langsung….

    • 1
    • 1
    • 94 m²
    • Los Gigant
  • Didol!
    Pangsapuri Oceanfront Kanthi Kolam

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 139,000

    Apartemen sing diowahi saiki didol ing Playa de la Arena, Tenerife! Samudra ndeleng atap ubin menehi raos Mediterania. Kanthi dilengkapi lan dilengkapi. Nglangi ...

    • 1
    • 1
    • 65 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Finca-villa Cedhak Playa De La Arena

    Playa de la Arena, Guia de Isora

    € 645,000

    Kanggo adol finca gedhe ing Cueva de Polvo, cedhak Playa de la Arena, Los Gigantes, Tenerife. Lokasi sing sampurna. Luwih saka 1,5 hektar ...

    • 3
    • 2
    • 115 m²
    • 20375 m²
    • Playa de la Arena
    • Finca, Villa
  • Didol!
    Pangsapuri Kanthi Pemandangan Laut ing Puerto Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 152,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar karo tampilan panorama ing Puerto de Santiago, Tenerife! Kalih kamar turu lan ruang tamu sing gedhe! Teras srengenge sing apik banget kanthi segara panorama ...

    • 2
    • 1
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Didol!
    Gedhe banget 150m Saka Pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 189,000

    FOR SALE: Properti sing wiyar banget karo pemandangan segara ing kutha lawas Puerto de Santiago, Tenerife! Lokasi sing sampurna mung 150m saka pantai "Chica" lan ...

    • 4
    • 1
    • 160 m²
    • 90 m²
    • Playa de la Arena
    • Omah, Penthouse
  • Didol!
    Kolam Renang Pantai Kompak sing Apik!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 92,000

    FOR SALE: Properti banget ing Playa de la Arena, Tenerife! Apartemen kompak sing apik banget lan mulyo mung 100 meter saka La Arena ...

    • 1
    • 1
    • 36 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Gedhe Ing Puerto Santiago !!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 132,000

    FOR SALE: Pangsapuri ing Puerto Santiago, Tenerife !! Pangsapuri sing apik ing tengah Puerto Santiago. Wiyar lan fungsi !! Cocog kanggo kulawarga sing duwe anak. Gedhe dolanan, ...

    • 3
    • 1
    • 100 m²
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Gawe pasewan
    100% Penthouse Diperbaharake ing Lokasi Eksklusif!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 1,600 saben sasi

    FOR SALE: Properti eksklusif ing Playa de la Arena, Tenerife! Iki apartemen penthouse sudhut paling ndhuwur kanthi eksklusif ing pinggir tanpa ...

    • 2
    • 1
    • 61 m²
    • Playa de la Arena
    • Pangsapuri, Penthouse
  • Didol!
    Pangsapuri mewah + Kolam Tanpa wates ing Bumbung !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 325,000

    FOR SALE: apartemen mewah karo pemandangan segara lan kolam renang komunitas ing Playa de la Arena, Tenerife! Apartemen sing wiyar dibangun kanthi rong teras gedhe ...

    • 3
    • 2
    • 161 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Omah Mbalekake ing Pusat San Andres!

    San Andres, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 105,000

    FOR SALE: Omah sing mulyo ing tengah Sun Andres, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing salah sawijining dalan paling apik ing kutha kasebut. Mung 150 ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Las Teresitas
    • Omah / Omah / Townhome / Row, Omah
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar cedhak Pantai La Arena!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 137,000

    FOR SALE: apartemen sudhut sudhut sing cedhak ing pantai La Arena, Tenerife! Pantai mung sawetara menit kanthi mlaku! Segara tampilan saka jendela kamar turu ...

    • 1
    • 1
    • 70 m²
    • Playa de la Arena
  • Didol!
    Duplex + Kunci Garasi 200m Saka Pantai!

    Tajao, Arico Tenerife

    € 143,000

    FOR SALE: Properti sing apik tenan ing San Miguel de Tajao, Tenerife! Cukup 200 meter saka pantai, port fishing lan restoran iwak paling apik ing ...

    • 2
    • 2
    • 90 m²
    • Tajao
    • Apartment, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    Apartment + Parking 100m Saka Samudra!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 147,000

    FOR SALE: Pangsapuri + tempat parkir ing garasi lemah, Playa de la Arena, Tenerife! Mung 100 meter saka segara! Rong menit mlaku menyang ...

    • 1
    • 1
    • 60 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Pusat Kanthi Patio Ing Puerto De Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 140,000

    FOR SALE: apartemen sing apik ing tengah Puerto de Santiago, Tenerife! Dumunung ing lantai loro bangunan sing apik cedhak Lidl lan ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Didol!
    Penthouse Wiyar Eksklusif ing Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide

    € 695,000

    Apartemen penthouse eksklusif kanggo didol ing Los Gigantes, Tenerife. Tampilan panorama megah ing segara, tebing Los Gigantes lan Gunung Teide! Pribadi lan ...

    • 3
    • 3
    • 180 m²
    • Los Gigant
    • Pangsapuri, Penthouse
  • Didol!
    Pangsapuri Teras Gedung Ing Costa Del Silencio!

    Costa del Silencio, Arona Tenerife

    € 158,000

    FOR SALE: apartemen kamar turu 2 sing wiyar ing Costa del Silencio, Tenerife! Komunitas sing paling apik ing kutha kasebut kanthi gelanggang tenis, kolam renang lan uga ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Costa del Silencio
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Modern lan Luas ing Puerto De Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 132,000

    FOR SALE: Properti sing wiyar lan modern ing tengah Puerto de Santiago, Tenerife! Mung sawetara langkah adoh saka plaza, bar, toko, supermarket, ...

    • 2
    • 1
    • 60 m²
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Didol! Rega suda!
    Omah sing Apik Karo Pandang Laut ing Guia De Isora!

    Guia de Isora, Guia de Isora Tenerife

    € 195,000

    FOR SALE: Omah sing wiyar lan ayu ing tengah Guia de Isora, Tenerife !! Lokasi sing sampurna ing dalan sing sepi mung sawetara langkah ...

    • 3
    • 2
    • 140 m²
    • Guia de Isora
    • Omah / Omah / Townhome / Row, Omah
  • Didol!
    Rong Omah + Patio Ing Plot Salah!

    Arguayo, Guia de Isora Tenerife

    € 145,000

    Rong omah ing salah sawijining plot ing Arguayo, ing cedhak Santiago del Teide, Tenerife. Lokasi apik tenan! Desa sepi mung 15 menit adoh saka Los ...

    • 3
    • 2
    • 390 m²
    • 300 m²
    • Arguayo
    • House
  • Didol!
    Pangsapuri Pantai + Garasi Ing Candelaria !!!

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 78,000

    Kanggo didol: apartemen sing mulia mung 80 meter saka pelabuhan lan pantai ing Candelaria, Tenerife !!! Lokasi lan rega apik banget ing salah sawijining ...

    • 1
    • 1
    • 40 m²
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Villa-finca sing Cantik ing Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide

    € 895,000

    Finca didol ing La Caldera ing 5 menit drive saka Los Gignates lan Playa de la Arena, Tenerife. Omah modern karo kolam renang lan ...

    • 3
    • 2
    • 120 m²
    • 35000 m²
    • Los Menehi
    • Finca, Villa
  • Didol!
    House Town Kanggo Nganyarke ing Santiago Del Teide !!

    Santiago del Teide, Santiago del Teide Tenerife

    € 82,000

    FOR SALE: Omah kutha kanthi patio kanggo ndandani ing Santiago del Teide, Tenerife !! Pusat lokasi id ing tengah dalan utama ing ...

    • 2
    • 1
    • Santiago del Teide
    • Omah Negara, Omah
  • Didol!
    Pangsapuri Mewah Kanthi Garasi Ing Tamaimo!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 153,000

    Kanggo didol apartemen mewah sing wiyar ing Tamaimo, Tenerife! Pemandangan sing apik saka teras. Tempat parkir pribadi ing garasi lemah. Elevator. Ruang panyimpenan tambahan ...

    • 3
    • 2
    • 90 m²
    • Tamaimo
    • Apartemen
  • Didol!
    Kolam Kanthi Kolam Cedhak Los Gigantes !!

    La Caldera, Santiago del Teide 38683

    € 647,000

    Kanggo didol villa sing dicabut gedhe kanthi pemandangan segara ing La Caldera, ing dalan saka Los Gigantes menyang Tamaimo. Sepi lan papan sing ayu karo…

    • 5
    • 3
    • 420 m²
    • 11000 m²
    • Los Gigant
    • Villa
  • Didol!
    Panganggo Duplex Kanthi Lautan

    Los Gigantes, Santiago del Teide

    € 248,000

    Kanggo didol apartemen sing apik banget karo segara lan tebing tebing Gig Giges ing kompleks bangunan kanthi kolam renang sing digawe panas. Apartemen dumadi saka 2 kamar turu, ...

    • 2
    • 2
    • 100 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
  • Didol!
    Omah Kanthi Winery + Land Kanggo Didol Di Taucho !!

    Taucho, Adeje Tenerife

    € 177,000

    FOR SALE: Properti sing apik ing Taucho, Tenerife! Panggonan sing sampurna kanggo urip sing tentrem utawa kanggo sewaan vokasional! Kemungkinan kanggo ngowahi omah dadi loro sing kapisah ...

    • 165 m²
    • 1582 m²
    • Adeje
    • Omah Negara, Omah
  • Didol!
    Gedung Apik Kanthi Patio Ing Arico !!

    Arico, Arico Tenerife

    € 157,000

    FOR SALE: Properti sing wiyar ing Arico Viejo, Tenerife! Omah gedhe sing apik ing papan sing ayu! 5 kamar turu, 2 pawon, 2 ruang tamu, 3 jedhing, ...

    • 5
    • 3
    • 250 m²
    • Arico
    • Omah Negara, Omah
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar ing Pusat Puerto De Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 150,000

    FOR SALE: apartemen sing wiyar ing tengah Puerto de Santiago, Tenerife! 3 kamar turu lan ruang tamu sing gedhe karo pawon. Teras sudhut panorama. Pribadi ...

    • 3
    • 1
    • 95 m²
    • Puerto de Santiago
    • Apartemen
  • Didol!
    Plot Konstruksi Urban Kanthi Samudra Sing Ndhuwur ing Plaza De Tamaimo !!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 87,000

    FOR SALE: properti kutha gedhe cedhak Plaza de Tamaimo, Tenerife! Lokasi sing sampurna karo pemandangan segara sing diwatesi dening barranco Tamaimo. Ora ana sing bakal mbangun ...

    • 1200 m²
    • Tamaimo
    • Tanah, Plot
  • Didol!
    Plot Bangunan Urban Kanthi Pemandangan Samudra ing Tamaimo !!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 68,000

    UNTUK SALE: 700 sq.m. properti ing Tamaimo, Tenerife! 100% plot konstruksi kutha kanthi pemandangan laut lan gunung! Lokasi sing sampurna ing bagean sing sepi ...

    • 88 m²
    • 683 m²
    • Tamaimo
    • Tanah, Plot
  • Didol!
    Papan Komersial ing Dalan Utama Kanggo Kandhani ing Tamaimo!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 200,000

    FOR SALE: Papan komersial sing wiyar ing kutha Tamaimo ing dalan utama menyang Teide. Bus mandeg neng ngarep kantor….

    • 180 m²
    • Tamaimo
    • Commercial
  • Didol!
    Pangsapuri Kanthi Kolam 300m Saka Pantai!

    Las Caletillas, Candelaria Tenerife

    € 210,000

    FOR SALE: Properti gedhe mung 300 meter saka pantai berpasir ing Las Caletillas, Tenerife!

    • 1
    • 1
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Kanthi Kolam 300m Saka Pantai ing Las Caletillas!

    Las Caletillas, Candelaria Tenerife

    € 185,000

    FOR SALE: Properti gedhe mung 300 meter saka pantai berpasir ing Las Caletillas, Tenerife!

    • 1
    • 1
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Omah sing wiyar ing Granadilla De Abona!

    Granadilla de Abona, Granadilla de Abona Tenerife

    € 115,000

    FOR SALE: Omah sing wis dibalekake maneh ing Granadilla de Abona, Tenerife! Kemungkinan kanggo mbangun luwih saka lantai! Patio internal banget! Omah wis siyap kanggo urip!

    • 3
    • 1
    • 150 m²
    • 150 m²
    • Granadilla de Abona
    • House
  • Didol!
    Pangsapuri Laut sing Apik Ing El Poris !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 169,000

    FOR SALE: properti segara sing amba ing El Poris, Tenerife! Pangsapuri sing apik karo segara sing mung 150 meter saka banyu! Komplek sing diselenggarakake kanthi ayunan ...

    • 2
    • 1
    • 63 m²
    • El Porís
    • Apartemen
  • Didol!
    Omah Kolonial Lawas Kanggo mulihake ing Pusat Arona !!

    Arona, Arona Tenerife

    € 160,000

    FOR SALE: Omah kolonial lawas kanggo mulihake ing tengah kutha lawas, Tenerife! Apik banget lokasi ing bagean sing sepi ...

    • 5
    • 1
    • 300 m²
    • Arona
    • Omah Kolonial, Omah
  • Didol!
    Gedung Kolonial Gedhe + Land ing Pusat Arona !!

    Arona, Arona Tenerife

    € 242,000

    FOR SALE: Omah kolonial sing gedhe kanggo mulihake ing tengah kutha lawas, Tenerife! Apik banget lokasi ing bagean sing sepi ...

    • 362 m²
    • 1432 m²
    • Arona
    • Omah Kolonial, Omah
  • Didol!
    Pangsapuri Wiyar Anyar Ing Playa De San Juan !!

    Agua Dulce, Guia de Isora Tenerife

    € 121,000

    FOR SALE: Properti anyar sing wiyar mung 3 menit saka pantai Playa de San Juan, Tenerife! Lokasi sing sampurna saka omah sing sepi ...

    • 3
    • 1
    • 75 m²
    • Pantai San Juan
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Wiyar Anyar Ing Playa De San Juan !!

    Agua Dulce, Guia de Isora Tenerife

    € 115,000

    FOR SALE: Properti anyar sing wiyar mung 3 menit saka pantai Playa de San Juan, Tenerife! Lokasi sing sampurna saka omah sing sepi ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Pantai San Juan
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Teras Gedung + Parkir Ing La Perla !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 249,000

    FOR SALE: Properti sing wiyar kanthi teras bunder gedhe ing Playa de la Arena, Tenerife! Sampurna ing tengah Playa de la Arena, ...

    • 2
    • 2
    • 72 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri ing Los Abrigos 150m Saka Samudra !!

    Los Abrigos, Granadilla de Abona Tenerife

    € 137,000

    Kanggo didol apartemen sing apik ing Los Abrigos, Granadilla de Abona, Tenerife! Properti kasebut dumunung ing dalan omah sing sepi udakara 150 meter saka ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Los Abrigos
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri 80 Meter Saka Samudra ing Puertito !!

    Puertito de Guimar, Guimar Tenerife

    € 95,000

    Apartemen kamar turu telung didol ing Puertito de Guimar, Tenerife! Apartemen sing wiyar mung 80 meter saka segara lan 400 meter saka pantai! ...

    • 3
    • 1
    • Guimar
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Cantik 200 Meter Saka Pantai !!

    Las Caletitas, Candelaria Tenerife

    € 132,000

    Kanggo didol apartemen sisih segara ing Las Caletitas, Candelaria, Tenerife! Apartemen anyar ing kahanan sing sampurna mung 200 meter saka pantai. Kanthi dilengkapi, dilengkapi lan ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • Candelaria
    • Apartemen
  • Didol!
    Omah sing Luas Kanthi Pemandangan Samodra ing Candelaria

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 379,000

    Kanggo didol: Omah gedhe ing Candelaria, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing area sing sepi 200 meter ndhuwur permukaan segara. Pandhangan panorama apik banget ...

    • 4
    • 4
    • 400 m²
    • 1000 m²
    • Candelaria
    • Omah Negara, Omah
  • Didol!
    Pembangunan Anyar: Pangsapuri Kanthi Parkir Swara ing Alcala!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    saka € 142,800

    Kanggo didol: Pilihan apartemen anyar ing kutha Alcala, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing sisih sepi kutha mung 5 menit ...

    • 2, 3
    • 2
    • 70 m²
    • Alcala
    • Apartemen
  • Didol!
    Tanduran Olives Kanggo Tanduran Olive + Enggo bareng Banyu!

    San Isidro, Granadilla de Abona Tenerife

    € 145,000

    Kanggo didol: Tanah pertanian karo omah sing durung rampung ing San Isidro, Granadilla de Abona, Tenerife! Apike lokasi ing ndhuwur Bandara Kidul Reina Sofia. Sempurno...

    • 100 m²
    • 10000 m²
    • San Isidro
    • Gedung Negara, Plot
  • Didol!
    Gedung Gedung Kanthi Garasi Pribadi ing San Isidro

    San Isidro, Granadilla de Abona Tenerife

    € 187,000

    For sale: Omah sing wiyar ing San Isidro, Granadilla de Aboba, Tenerife! Garasi gedhe kanggo 4 mobil. Rong pawon. Patio lan kebon internal kanggo tuwuh ...

    • 5
    • 3
    • 330 m²
    • 250 m²
    • San Isidro
    • Omah Negara, Omah
  • Didol!
    Omah sing Luas Karo Kolam Swasta ing Adeje

    Adeje, Adeje Tenerife

    € 680,000

    Omah sing wiyar kanggo didol ing Adeje, Tenerife! Lokasi tengah kanthi jarak mlaku saka kabeh infrastruktur kutha. Lima menit nganggo mobil menyang pesisir ...

    • 5
    • 3
    • 352 m²
    • 374 m²
    • Adeje
    • Omah, Villa
  • Didol!
    Penthouse Wiyar Kanthi Pandhangan Segara ing Los Cristianos

    Los Cristianos, Arona Tenerife

    € 475,000

    Kanggo didol: Penthouse rong tingkat sing wiyar ing tengah Los Cristianos, Tenerife! Pemandangan laut lan gunung sing apik. Wilayah sing tenang ing jarak mlaku saka ...

    • 120 m²
    • Los Cristianos
    • Pangsapuri, Penthouse
  • Didol!
    Bangunan Plot Kanthi Lisensi Aktif Ing Guia De Isora!

    El Jaral, Guia de Isora Tenerife

    € 55,000

    For sale: Plot bangunan ing El Jaral, Guia de Isora, Tenerife! Desa tradisional sing tenang ing sisih kidul pulo! Tampilan panorama apik banget ...

    • 198 m²
    • 420 m²
    • Guia de Isora
    • Tanah, Plot
  • Didol!
    Pangsapuri Row Pertama Wiyar ing Playa De La Arena!

    Playa de la Arena, Guia de Isora Tenerife

    € 250,000

    Dijual apartemen gedhe ing Playa de la Arena, Tenerife! Kapisan laut segara! Apartemen duwe rong lawang - saka dalan utama ...

    • 2
    • 2
    • 100 m²
    • Playa de la Arena
    • Apartemen
  • Didol!
    Setengah Bangunan ing Alcala

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 345,000

    Dijual 50% ing bangunan ing Alclala, Tenerife. Apik lokasi mung ing 400 meter saka segara lan 3 menit mlaku saka ...

    • 7
    • 3
    • 300 m²
    • Alcala
    • Bangunan
  • Didol!
    Pangsapuri Mewah Kanthi Tampilan Samodra ing Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 379,000

    Apartemen mewah sing wiyar kanggo didol ing Los Gignates, Tenerife! 55 m persegi. teras karo tampilan panorama ing segara lan tebing Los Gigantes! Pemanas ...

    • 2
    • 2
    • 172 m²
    • Los Gigant
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar karo pemandangan laut ing Adeje!

    Adeje, Adeje Tenerife

    € 168,000

    For sale: apartemen sing dilengkapi lengkap ing Adeje! Lokasi sing apik ing tengah kutha Adeje. Balkon karo tampilan segara ...

    • 3
    • 2
    • 100 m²
    • Adeje
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri Modern Kanthi Pemandangan Laut Ing Playa Paraiso!

    Playa Paraiso, Adeje Tenerife

    € 188,000

    Dijual apartemen modern kanthi pemandangan segara ing Playa Paraiso, Tenerife! Lokasi sing apik ing kompleks sing sepi mung 350 saka segara lan ...

    • 2
    • 2
    • 72 m²
    • Playa Paraiso
    • Apartemen
  • Didol!
    Restoran Karo Papan Diedol ing Pelabuhan Alcala, Tenerife!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 625,000

    Restaurant karo papan bisnis sing adol ing Alcala, Tenerife! Salah sawijining premis komersial sing paling eksklusif ing wilayah kasebut sing ndeleng plabuhan lan ...

    • 300 m²
    • Alcala
    • Komersial, Restoran
  • Didol!
    Gedhe Wiyar Apik ing Guia De Isora Kanggo Rampung Sampeyan!

    Tejina de Isora, Guia de Isora Tenerife

    € 264,000

    Kanggo didol omah sing gedhung 4-an ing Tejina, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sing nggumunake kanthi tampilan segara panorama lan mung ing drive 10-15 menit ...

    • 4
    • 3
    • 303 m²
    • Tejina de Isora
    • House
  • Didol!
    Omah Kutha Kanthi Kolam ing Chayofa

    Chayofa, Arona Tenerife

    € 207,000

    Kanggo didol omah kutha sing apik ing komplek Los Halcones, Chayofa, Tenerife! Lokasi sing sampurna ing lingkungan sing sepi mung 4 menit saka pantai pasir saka ...

    • 2
    • 3
    • 95 m²
    • Arona
    • Ngarep / Townhome / Row Ngarep
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar karo kolam renang lan Garasi

    Parque de la Reina, Arona Tenerife

    € 154,000

    Kanggo didol apartemen sing wiyar ing Parque de la Reina, Tenerife Kidul. Telung kamar turu, rong kamar mandi, ruang tamu, pawon lan kamar umbah-umbah. Teras nganggo panorama ...

    • 3
    • 2
    • 93 m²
    • Parque de la Reina
    • Apartemen
  • Didol!
    Pangsapuri wiyar modern + Garasi

    San Isidro, Granadilla de Abona Tenerife

    € 106,000

    Apartemen modern lan wiyar kanggo didol ing San Isidro, Tenerife! Apik banget lan dilengkapi kanthi lengkap. Telung kamar turu, rong kamar mandi, ruang tamu, pawon, mulyo ...

    • 3
    • 2
    • 83 m²
    • San Isidro
    • Apartemen
  • Didol!
    Tanduran Papaya + Gedung Cedhing Los Cristianos!

    La Reina, Tenerife Arona

    € 682,500

    Kesempatan bisnis sing apik! Dijual amarga pensiun: Tanduran gedhang beting adhedhasar 30.000 sq.m. plot karo 3000 tanduran! Saben tanduran betik menehi apx ...

    • 200 m²
    • 30000 m²
    • Sawit
    • Gedung Negara, Finca
  • Didol!
    Finca Gedhe tenan Sabanjure Kanggo Teide Taman Nasional

    Granadilla de Abona, Granadilla de Abona

    € 425,000

    Finca sing apik didol ing ngarep Taman Nasional Teide. Properti gedhe banget karo kebon anggur, 2 omah lan 2 tangki banyu. Kaloro omah direnovasi lan duwe ...

    • 410 m²
    • 12000 m²