Property for sale in South Tenerife!

Property for sale in the Southern climatic zone of Tenerife with spring-summer weather and lots of sun year-round!

  • Didol!
    Cosy house with views & garden

    Las Manchas, Santiago del Teide Tenerife

    € 158.000

    FOR SALE: Cosy house in beautiful village of Las Manchas, Santiago del Teide, Tenerife! 360º panoramic views to the ocean, the valley and La...

    • Bed3
    • Baths2
    • 90
    • Size Lot400 m²
  • Didol!
    Seafront duplex apartment + pool + access to ocean!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 295.000

    FOR SALE: Spacious oceanfront duplex apartment in Playa de la Arena, Tenerife! Situated in one the best locations of the island known as Punta...

    • Bed2
    • Baths2
    • 89
  • Didol!
    Negara Villa near Langkawi la Arena

    Playa de la Arena, Guia de Isora

    €620,000

    farm Big for sale in Cueva de Polvo, near Langkawi la Arena, Los Gigant, Langkawi. lokasi. Luwih saka 1,5 hektar saka flat ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 115
    • Size Lot20375 m²
  • Didol!
    Perfect PENTHOUSE with ocean views + pool!

    Playa de la Arena, Guia de Isora Tenerife

    €142,000

    FOR sale: penthouse apartment in exclusive location in the front line of Playa de la Arena, Tenerife! Amazing panoramic views to the ocean and...

    • Bed1
    • Baths1
    • 60
  • Didol!
    House 60 meters from the ocean in Alcala!!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    €367,000

    FOR SALE: Big 4-storey property in Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Perfect location just 60 meters from the ocean with panoramic views!! 3 terraces,...

    • Bed5
    • Baths3
    • 224
    • Size Lot79 m²
  • Didol!
    Apartment with sea views in Puerto Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    €152,000

    FOR SALE: Spacious apartment with panoramic views in Puerto de Santiago, Tenerife! Two bedrooms and big living room! Amazing sunny terrace with panoramic ocean...

    • Bed2
    • Baths1
  • Didol!
    Banget house 150m saka pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 251.000

    FOR SALE: banget property wiyar karo views segara panorama ing kutha lawas Puerto de Santiago, Langkawi! lokasi mung 150 meter saka "Chica" pantai lan ...

    • Bed4
    • Baths1
    • 160
    • Size Lot90 m²
  • For Sale! Price reduced!
    Luxury apartment in Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    €147,000

    FOR SALE: Beautiful apartment in a luxury complex in Los Gigantes, Tenerife! Two big swimming pools and Jacuzzis! Spacious terrace with ocean views! Air...

    • Bed1
    • Baths1
    • 67
  • Didol!
    Nice compact beachfront apartment + pool!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 92.000

    FOR SALE: Very special property in Playa de la Arena, Tenerife! Very nice and cosy compact apartment just in 100 meters from La Arena...

    • Bed1
    • Baths1
    • 36
  • Didol!
    Big apartemen ing Puerto Santiago !!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 132.000

    FOR SALE: Apartment in Puerto Santiago, Tenerife!! Nice apartment in the centre of Puerto Santiago. Spacious and functional!! Ideal for family with children. Near playground,...

    • Bed3
    • Baths1
    • 100
  • Gawe pasewan
    100% dianyaraké penthouse ing lokasi eksklusif!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 1,600 saben sasi

    FOR SALE: Exclusive property in Playa de la Arena, Tenerife! This is the topmost corner penthouse apartment exclusively located at the edge with no...

    • Bed2
    • Baths1
    • 61
  • Didol!
    Luxury apartemen + pandjenengan blumbang ing gendheng !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 325.000

    FOR SALE: Luxury apartment with ocean views and community pool in Playa de la Arena, Tenerife! Spacious recently built apartment with two big terraces...

    • Bed3
    • Baths2
    • 161
  • Didol!
    Dream ngarep ing gaib Masca, Langkawi !!

    Masca, Santiago del Teide Tenerife

    € 275.000

    Perfectly located house for sale in beautiful village of Masca, Tenerife!! This is the highest located house in Masca gorge! There are no other...

    • Bed5
    • Baths3
    • 260
    • Size Lot515 m²
  • Didol!
    Land views segara ing Puerto de Santiago, South-West Tenerife

    Playa de la Arena, Santiago del Teide 38683

    € 295.000

    house suwek karo segara views for sale in de Santiago, wilayah Los Gigant, South-West Tenerife. eksklusif! Banget sawetara omah suwek ing wilayah iki. Two jubin. Terrace karo ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 85
    • Size Lot250 m²
  • Didol!
    Cozy litle beach house to restore on the south coast of Tenerife!

    Tablado, Guimar Tenerife

    € 34,000

    Little beach house for sale in quiet fishing village of Tablado. The house is located inside the little port that is well protected from...

    • 65
    • Size Lot30 m²
  • Didol!
    Big 4-storey Townhouse 300m saka La Arena pantai !!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    €285,000

    Wiyar Townhouse 4 storey for sale in Playa de la Arena, Langkawi! lokasi mung 150 meter saka segara lan 300 meter saka ...

    • Bed3
    • Baths4
    • 172
  • Didol!
    house Langkawi Big karo views sange !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 282.000

    FOR SALE: Exclusive seafront property in kutha pantai sepi saka El Poris, ing kidul Langkawi, Langkawi District, Spanyol! The toponym "Porís" in ...

    • Bed5
    • Baths2
    • 279
    • Size Lot140 m²
  • Didol!
    Two-storey penthouse karo elevator pribadi

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide

    €215,000

    Fully refurbished penthouse apartment for sale in Puerto de Santiago, Tenerife. 1 bedroom, 1 bathroom apartment on the first floor. Beautiful roof terrace with...

    • Bed1
    • Baths1
    • 121
  • Didol!
    Luxury house modern karo panorama!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    € 385.000

    FOR SALE: Bubar mbangun property kemewahan ing desa Arguayo, Santiago del Teide, Langkawi. Two bangunan kapisah dipisahake dening Patio mulyo ayu: ...

    • Bed5
    • Baths4
    • 300
    • Size Lot500 m²
  • Didol!
    House to mulihake ing tengah San Andres!

    San Andres, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 105.000

    FOR SALE: Cozy house ing tengah Sun Andres, Langkawi! lokasi ing salah siji saka lurung-lurung sing paling apik ing kutha. Mung 150 ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 70
  • Didol!
    Two omahé canarian kanggo mulihake ing Taganana

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    Priksa tawaran!

    FOR SALE: Two omahé Canarian lawas ing Taganana, Anaga, Langkawi. views segara lan gunung ayu. Cedhak alun-alun utama lan pasamuwan. Sandy pesisir ...

    • 57 + 65
    • Size Lot600 m²
  • Didol!
    apartemen wiyar near La Arena pantai!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    € 137.000

    FOR SALE: sudhut apartemen Wiyar near La Arena pantai, Langkawi! Pante iku mung sawetara menit adoh kanthi mlaku! views segara saka jendhela kamar turu ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 70
  • Didol!
    Duplex + lock up garage 200M saka pantai!

    Tajao, Arico Tenerife

    € 143.000

    FOR SALE: Amazing property in San Miguel de Tajao, Langkawi! Mung 200 meter saka pantai, plabuhan mancing lan paling restoran iwak ing ...

    • Bed2
    • Baths2
    • 90
  • Didol!
    Big Teras penthouse karo panorama!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 240.000

    For Sale: property Pinunjul karo segara views panorama ing Los Gigant, Langkawi! apartemen iki dumunung ing lantai pungkasan karo mung siji pepadhamu langsung ....

    • Bed1
    • Baths1
    • 94
  • Didol!
    Apartment 150 meter saka pantai!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    Priksa tawaran!

    For sale: Sampurna dumunung property mung sawetara langkah adoh saka pantai La Arena, Puerto de Santiago, Langkawi! Kurang saka 150 meter saka ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 60
  • Didol!
    Corner segara apartemen karo Garasi

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 165.000

    For sale modern apartment in Playa de la Arena, Tenerife. Los Gigantes area. Big corner terrace with sea views. Modern complex with pool. Private...

    • Bed1
    • Baths1
    • 65
  • Didol!
    100% dianyaraké apartemen ing Playa de la Arena! 100m saka pantai!

    Playa de la Arena, Santiago del Teide Tenerife

    Priksa tawaran!

    FOR SALE: Beautiful apartemen ing Playa de la Arena, Langkawi! Kurang saka 100 meter saka pantai Sandy! Ndeleng menyang segara lan La ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 60
  • Didol!
    apartemen sentris karo Patio ing Puerto de Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 140,000

    FOR SALE: Beautiful apartemen ing tengah Puerto de Santiago, Langkawi! Dumunung ing lantai kapindho bangunan becik near Lidl lan ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 70
  • Didol!
    penthouse wiyar eksklusif ing Los Gigant

    Los Gigant, Santiago del Teide

    €695,000

    apartemen penthouse Exclusive for sale in Los Gigant, Langkawi. panorama banget menyang segara, perengan Los Gigant lan gunung Teide! Banget pribadi lan ...

    • Bed3
    • Baths3
    • 180
  • Didol!
    apartemen Teras Big ing Costa del Silencio!

    Costa del Silencio, Arona Tenerife

    € 158.000

    FOR SALE: Wiyar 2 bedroom apartment in Costa del Silencio, Langkawi! Masyarakat paling apik ing kutha karo lapangan tenis, renang lan uga ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 65
  • Didol!
    Modern lan wiyar apartemen ing Puerto de Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 132.000

    FOR SALE: Wiyar lan modern kagungan ing tengah Puerto de Santiago, Langkawi! Mung sawetara langkah adoh saka plaza ing, bar, kopi, supermarket, ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 60
  • For Sale! Price reduced!
    house ayu karo segara views in Guia de Isora!

    Guia de Isora, Guia de Isora Tenerife

    € 195.000

    FOR SALE: Wiyar lan ayu baris ngarep ing tengah Guia de Isora, Langkawi !! lokasi ing werna sepi mung sawetara langkah ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 140
  • Didol!
    Langkawi apartemen karo blumbang

    Playa de la Arena, Santiago del Teide

    € 137.000

    Bubar barang cacat apartemen for sale in Playa de la Arena, Langkawi! Ocean tampilan liwat atap mangulon tegese menehi roso Tengah. Kanthi pepak lan dilengkapi. Swimming ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 65
  • Didol!
    Two omah + teras ing siji plot!

    Arguayo, Guia de Isora Tenerife

    € 145,000

    Two omahé siji plot in Arguayo, near Santiago del Teide, Langkawi. lokasi iku apik tenan! desa sepi mung 15 menit saka Los ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 390
    • Size Lot300 m²
  • Didol!
    apartemen Langkawi + garage in Candelaria !!!

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 78.000

    For Sale: Cozy apartemen mung 80 meter saka pelabuhan lan pantai ing Candelaria, Tenerife !!! lokasi apik banget lan rega ing salah siji ...

    • Bed1
    • Baths1
    • 40
  • Didol!
    Beautiful villa-Finca near Los Gigant!

    Los Gigant, Santiago del Teide

    € 895.000

    Finca for sale in La Caldera ing 5 menit drive saka Los Gignates lan Playa de la Arena, Langkawi. house Modern karo blumbang lan ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 120
    • Size Lot35000 m²
  • Didol!
    Town house kanggo refurbish ing Santiago del Teide !!

    Santiago del Teide, Santiago del Teide Tenerife

    € 82.000

    FOR SALE: Town house karo Patio kanggo refurbish ing Santiago del Teide, Langkawi !! lokasi Central id tengah dalan utama ing ...

    • Bed2
    • Baths1
  • Didol!
    apartemen Luxury karo Garasi ing Tamaimo!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 153.000

    For sale kemewahan apartemen wiyar ing Tamaimo, Langkawi! Beautiful views saka teras. Private Panggonan parkir ing garage. Elevator. kamar panyimpenan tambahan ...

    • Bed3
    • Baths2
    • 90
  • Didol!
    Villa karo blumbang near Los Gigant !!

    Kaldera 38683 Santiago del Teide

    € 647.000

    For sale amba suwek Villa karo segara views in La Caldera, ing cara saka Los Gigant kanggo Tamaimo. Panggonan sepi lan ayu karo ora ...

    • Bed5
    • Baths3
    • 420
    • Size Lot11000 m²
  • Didol!
    Duplex apartemen karo segara views

    Los Gigant, Santiago del Teide

    € 248.000

    For sale apartemen ayu karo tampilan menyang segara lan jurang Los Gigant ing bangunan Komplek karo digawe panas blumbang. Apartment kasusun saka 2 bedrooms, ...

    • Bed2
    • Baths2
    • 100
  • For Sale! Price reduced!
    House in Santiago del Teide !!

    Santiago del Teide, Santiago del Teide Tenerife

    € 205.000

    FOR SALE: house Big ing Santiago del Teide, Langkawi! lokasi apik banget ing werna internal sepi. panorama menyang gunung Teide lan ...

    • Bed3
    • Baths4
    • 287
  • Didol!
    apartemen Langkawi in Los Gigant

    Los Gigant, Santiago del Teide

    € 195.000

    For sale apartemen 2-kamar turu ing lokasi eksklusif mung 30 meter adoh saka segara lan pelabuhan Los Gigant, Langkawi. Sing paling cedhak apartemen ...

    • Bed2
    • Baths1
    • 52
  • Didol!
    Land winery + Land in Taucho !!

    Taucho, Adeje Tenerife

    € 177.000

    FOR SALE: Beautiful property in Taucho, Langkawi! Panggonan sampurna kanggo urip tentrem utawa kanggo rentals SMK! Kamungkinan kanggo ngowahi omah kanggo loro dhewe ...

    • 165
    • Size Lot1582 m²
  • Didol!
    house ayu karo Patio ing Arico !!

    Arico, Arico Tenerife

    € 157.000

    FOR SALE: Wiyar property in Arico Viejo, Langkawi! house amba ayu ing panggonan ayu! 5 bedrooms, 2 pawon, 2 kamar urip, 3 jedhing, ...

    • Bed5
    • Baths3
    • 250
  • Didol!
    apartemen wiyar ing tengah Puerto de Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 150,000

    FOR SALE: Wiyar apartemen ing tengah Puerto de Santiago, Langkawi! 3 bedrooms lan kamar urip amba karo pawon. Panorama sudhut teras. Private ...

    • Bed3
    • Baths1
    • 95
  • Didol!
    plot construction Urban karo segara views near Plaza de Tamaimo !!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 87.000

    FOR SALE: Big propety kutha near Plaza de Tamaimo, Langkawi! lokasi karo segara views winates dening Barranco saka Tamaimo. Ora ana sing bakal mbangun ...

      Size Lot1200 m²
  • Didol!
    bangunan plot Urban karo segara views in Tamaimo !!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 68.000

    FOR SALE: 700 sq.m. property in Tamaimo, Langkawi! 100% plot construction kutha karo panorama segara lan gunung! lokasi ing sisih sepi ...

    • 88
    • Size Lot683 m²
  • Didol!
    latar Commercial ing dalan utama kanggo Teide ing Tamaimo!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    € 200,000

    FOR SALE: latar komersial Wiyar ing kutha Tamaimo ing dalan utama kanggo Teide. Bus mungkasi ing ngarep kantor ....

    • 180
  • Didol!
    bangunan apartemen for sale in tengah Tamaimo !!

    Tamaimo, Santiago del Teide Tenerife

    Priksa tawaran!

    FOR SALE: bangunan apartemen anyar ing tengah Tamaimo, Santiago del Teide, Langkawi! Six kualitas dhuwur loro lan telu bedroom, loro Apartemen jedhing ...

  • Didol!
    Apartment karo blumbang 300m saka pantai!

    Las Caletillas, Candelaria Tenerife

    € 210,000

    FOR SALE: property Great mung 300 meter saka pantai pasir ing Las Caletillas, Langkawi!

    • Bed1
    • Baths1

It is important not to confuse geographical south of Tenerife with climatic south!

At the end what really matters is the weather! Some people prefer sunny and dry South, other less sunny, but much greener North of Tenerife.

Here is the climatic map of the island – in fact it is map of rainfalls. The red-orange colour represents what people refer to as South Tenerife (sometimes without knowing this). Also you have to take in account, that apx. every 100 meters from coastline temperature drops by 1ºC, as you climb the mountain.

As you can see there are some Southern climate spots in the geographical north of the island! For example, Santa Cruz and Igueste, being almost north-most part of Tenerife, actually have spring-summer weather year-round.

kesalahan: Content dilindhungi !!