Одлична деловна можност! Се продава заради пензија: Работна папаја плантажа заснована на 30.000 кв.м. заговор со 3000 растенија!

Секоја фабрика за папаја дава апкс. 100 кг овошје годишно. Годишната берба е апкс. 300.000 кг овошје. Дури и ако се продава по големопродажна цена од 1 € за килограм, финалето дава апкс. 300.000 € годишна добивка со трошоци околу 70.000 €.

Процесот на наводнување и ѓубрење е автоматски. Заплетот е 100% рамен!

Фина има и резервоар за вода од 1000 м3, простории за складирање и стара традиционална куќа со дозвола за обновување.

Супер брз пристап до автопатот ТФ-1! Сонце и лето времето во текот на целата година!

360º пати до океанот и долината.

Одлична локација со многу потенцијал!

Видео

Локација