Политика за приватност

RealtyTenerife.com користи Google Analytics и Yandex Metrika за да собере податоци за посетителите и да го анализира сообраќајот на нашата веб-страница. Овие информации ни помагаат да ги разбереме интересите на клиентите и ни помага да ги подобриме нашите услуги.

Кога ја посетувате нашата страница, страниците што ги гледате и кратката текстуална датотека наречена колаче, се преземаат на вашиот компјутер. Колаче се користи за чување мали количини на информации. Овие информации се собираат за анализа на сообраќајот и за да ви ја дадат функцијата Омилени, што ви овозможува да ги обележите и зачувате омилените својства за подоцна преглед. Колачето не содржи лични детали. Во зависност од прелистувачот што го користите, можете да ги поставите вашите преференци да блокираат / одбиваат колачиња и / или да ве известат пред да бидат поставени.

Сите податоци што се доставени преку разни електронски форми (контакт, најавување, доставување на вашиот имот) на оваа страница се користат само за да можат да им обезбедат на посетителите своите барани услуги.

RealtyTenerife.com не ја продаваат, даваат или тргуваат статистиката што ја чуваат на која било трета страна.

Сите податоци за корисниците се чуваат и обработуваат во согласност со Леј Оргуница 15/1999.