PER SHITJE: Shtëpi komode në qendër të Diell Andres, Tenerife!

Vendndodhja perfekte në një nga rrugët më të mira në qytet.

Vetëm 150 metra larg oqeanit dhe 300 metra në plazhin Las Teresitas !!

Prona mund të restaurohet ose rindërtohet e ngjashme me fotot.

video

vend