Virtual Tour

P FORR SHITJE: Apartament me çati të bukur dhe i gjerë me çati vetëm 200 metra larg oqeanit në Puertito de Los Silos, Tenerife!

Vendi i parkimit në garazhin nëntokësor është në dispozicion për vetëm 3500 € !!

Pamje panoramike drejt oqeanit dhe maleve Teno!

Dy dhoma gjumi me dollapë të integruar.

Windows në çdo dhomë, përfshirë banjën!

Kuzhinë e pajisur plotësisht.

Ndërtesa është më pak se 10 vjeç me garazh nëntokësor dhe ashensorë. Taksa të ulëta të komunitetit - vetëm 35 € në muaj.

Prona ndodhet në katin e fundit në cep të ndërtesës dhe ka fqinjë të drejtpërdrejtë vetëm nga njëra anë!

Dhoma private e lavanderisë në tarracën e çatisë është përfshirë në çmim!

vend