[vc_row full_width =”stretch_row” full_height =”po” css =”.vc_custom_1453212412853{diferencë-fund: 0px !i rëndësishëm;ngjyrë e sfondit: #6ab165 !i rëndësishëm;}”][vc_column][vc_custom_heading tekstin =”shërbimit profesional është i përfshirë në çmim!” font_container =”etiketë:h2|përmasa e germave:40|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff|vija e gjatesise:1.5″ google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal” css =”.vc_custom_1529925707723{mbushje-fund: 15px !i rëndësishëm;}”][color = vc_separator”me porosi” border_width =”3″ el_width =”10″ accent_color =”#f4ca22″][vc_row_inner][vc_column_inner gjerësi =”1/4″][type vc_icon =”entypo” icon_entypo =”entypo-icon entypo-icon-kyç” color =”e bardhë” background_style =”rrumbullakosura” background_color =”chino” madhësi =”lg” lidhur =”qendër” css_animation =”duket”][vc_custom_heading tekstin =”Mbështetja transaksion të pronës” font_container =”etiketë:h3|përmasa e germave:26|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff” google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_column_text]

Ne do të ju udhëzojë gjatë procesit të blerjes dhe të bëjnë të lehtë, i thjeshtë dhe transparent.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner gjerësi =”1/4″][type vc_icon =”entypo” icon_entypo =”entypo-icon entypo-icon-doc-text” color =”e bardhë” background_style =”rrumbullakosura” background_color =”chino” madhësi =”lg” lidhur =”qendër” css_animation =”duket”][vc_custom_heading tekstin =”NUK, taksat, dokumentet” font_container =”etiketë:h3|përmasa e germave:26|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff” google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_column_text]Ne të ju ndihmojë me numrin nie, taksat, llogari bankare dhe të gjitha dokumentet për të përfunduar blerjen tuaj.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner gjerësi =”1/4″][type vc_icon =”entypo” icon_entypo =”entypo-icon entypo-icon-matës” color =”e bardhë” background_style =”rrumbullakosura” background_color =”chino” madhësi =”lg” lidhur =”qendër” css_animation =”duket”][vc_custom_heading tekstin =”ujë, elektricitet & shërbimet komunale” font_container =”etiketë:h3|përmasa e germave:26|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff” google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_column_text]Në emër tuaj, ne do të kontraktojë të gjitha shërbimet që janë të nevojshme për të shijuar pronën tuaj.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner gjerësi =”1/4″][type vc_icon =”entypo” icon_entypo =”entypo-icon entypo-icon-diplomimit-cap” color =”e bardhë” background_style =”rrumbullakosura” background_color =”chino” madhësi =”lg” lidhur =”qendër” css_animation =”duket”][vc_custom_heading tekstin =”Shërbimet konsultuese për blerësit” font_container =”etiketë:h3|përmasa e germave:26|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff” google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal”][vc_column_text]Së bashku ne do të gjeni gjithmonë zgjidhjen më të mirë![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading tekstin =”Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojnë me hipotekë bankare, zgjidhje arkitekt, lejet e ndërtimit dhe ndërtimi. Ne të sigurojë menaxhimin e pronës dhe pas shitjes shërbimeve të tjera të tilla si dizajn të brendshëm, renovimin, kopshtarisë dhe pastrim.” font_container =”etiketë:H4|përmasa e germave:24|text_align:qendër|ngjyrë:%23ffffff|vija e gjatesise:1.5″ google_fonts =”font_family:Josefin%20Sans%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic|font_style:400%20italic%3A400%3Aitalic” css =”.vc_custom_1529926754301{mbushje-fund: 15px !i rëndësishëm;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!