Atlas Tenerife ®
jualan sipat & nyéwa

'Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife! '

Kusabab 2009

Pasipatan payun Samudera:

Imah sareng apartemen langsung di sagara atanapi caket pantai.
  • Pikeun Dijual!
    Apartemen Oceanfront Lega sareng 2 Teras!

    basisir Sibora, Los Silos Tenerife

    € 117,000

    Dijual: Apartemen barisan sagara munggaran di Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Properti anu saé sareng pandangan laut panorama sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • 2
    • 1
    • 95 m²
    • basisir Sibora
    • Apartemen, Penthouse
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Penthouse Oceanfront Stylish Di Puertito De Los Silos!

    Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 159,000

    Apartemen penthouse tepi laut anu endah dijual di Puertito de Los Silos, Tenerife! Lantai 12 kalayan lawang pribadi kana hateup! Pamandangan panorama anu endah! Pisan ...

    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartment️ Apartemen Laut sareng Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 125,000

    Dijual: Apartemen barisan sagara munggaran di Playa Sibora, Tenerife !! Pamandangan panorama anu endah !! Lokasi sampurna langsung di sagara! Komunitas anu dijaga kalayan laut ageung ...

    View
  • Tour maya
    🏖️ Oceanfront Penthouse + Kolam renang !!

    Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 99,500

    DIJUAL: Harta endah di jajaran laut munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua kamar susun penthouse di lantai 8 ku ...

    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Apartemen hareupeun laut anu luas di Playa saréna!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide Tenerife

    Disimpen

    Apartemen anu saé dina 50 méter ti sagara di Playa de la sarena, Tenerife! Lokasi sampurna di bagian pangalusna kota! Panor ...

    • 2
    • 1
    • 69 m²
    • Playa de la sarena
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Pangsapuri Luas Oceanfront Kalayan Panorama !!

    basisir Sibora, Los Silos Tenerife

    € 106,000

    Dijual: Apartemen lega di jajaran sagara kahiji, Playa Sibora, Tenerife! Komplek kualitas luhur sareng apartemen bentuk héksagonal !!! Kolam renang manaskeun komunitas, kebon sareng lemah ...

    • 2
    • 1
    • 73 m²
    • apartemen
    View
  • ditangtayungan
    Tour maya
    House️ Bumi Ageung Ageung Kalayan Patio Sareng Pamandangan Endah!

    El Porís, Arico Tenerife

    Disimpen

    Pikeun dijual: Pasipatan laut eksklusif di kota basisir anu tenang di El Poris, di kidul tina Tenerife, Kapuloan Kanaria, Spanyol! Toponim "Porís" dina ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    • El Porís
    • Imah, Villa
    View
  • dijual
    Tour maya
    Apartemen Ageung Di Pusat Kota Los Gigantes + Garasi Lock-up!

    Raksasa, Santiago del Teide Tenerife

    dijual

    FOR SALE: apartemen anu jembar di kota Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sampurna langsung di tengah kota, ngan ukur sababaraha léngkah tina ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Raksasa
    • apartemen
    View
  • Tour maya
    Tampilan Panorama + Garasi Lockup. Pantai 300m!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Luas 4 gedong kota anu dijual di Playa de la sarena, Tenerife! Lokasi sampurna mung 150 méter ti laut sareng 300 méter tina ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Playa de la sarena
    • Apartemen, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Pikeun Dijual!
    2 X Vila Laut Di Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 930,000

    Dijual: Dua villa lega mandiri di payuneun pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi anu leres pisan anu ningali pantai San Marcos! Pamandangan panorama anu endah! Wasta ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Gedong, Finca, Imah, Vila
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Apartemen Beachfront Di Hearth Of Los Cristianos!

    Los Cristianos, Tenerife Arona

    € 350,000

    Dijual: susun payuneun pantai di tempat asahan Los Cristianos, Tenerife! Lokasi ekslusif pas payuneun pantai keusik anu pang populerna di ...

    • 2
    • 1
    • Urang Kristen
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartemen pantai di San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 89,000

    BAGI SALE: apartemen sampurna di Playa San Marcos! Hungkul 100 méter ti pantai! Bérés teras sareng pandangan! Waragad komunitas anu handap! Santai tenang! Gampang ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Panginepan Kalayan Panorama Dina Pantai San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 129,000

    Apartemen geulis 2 pangkeng pikeun dijual di Pantai San Marcos, Tenerife! Sae pisan kaayaan! Teras endah pisan anu nyanghareup ka sagara, salam sareng sadayana ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Icod de Los Vinos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Pangaruh Direnovasi Di Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 99,000

    Dijual di Playa San Marcos, Tenerife! Apartemen anu direnovasi éndah anu di sisi laut sareng pantai. Sae pisan kaayaan! Teras chill-out tambahan dina ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Icod de Los Vinos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Panginepan Laut Kidul anu ekslusif Sareng Bérés Anu Endah!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen sagara laut anu mimiti éksklusif pikeun dijual di Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kawas cicing dina kapal pelayaran. Teras parantos lengkep ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Playa de la sarena
    • apartemen
    View

Imah nagara:

Tenerife gaduh padésan endah pisan! Jelajahi portopolio sipat kami anu aya di kota leutik sareng kampung.
  • Tour maya
    Rumah Makan + Bumi + Bumi! Teu aya tatangga! Lokasi hébat!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 195,000

    Kasempetan HIRUP sampurna sareng kasempetan investasi di Tenerife! Sadaya-hiji: réstoran ageung, bumi lega sareng lahan subur! Pasipatan mandiri dikurilingan ku leuweung anu éndah! Panoramic endah pisan ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komérsial, Nagara Imah, Finca, Dalem, Réstoran
    View
  • Pikeun Dijual!
    Finca megah + Imah + Buah + Cai!

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 200,000

    Finca dijual di Taman Nasional Teno, Buenavista del Norte! Lokasi sareng pandangan anu endah! Ngan sababaraha menit ti sagara, pantai, alam ...

    • 80 m²
    • 11,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, Finca, House, Land
    View
  • Kanggo Dijual! Harga dikurangan!
    Bumi Nagara Di Tiera Del Trigo!

    Tierra del Trigo, Los Silos Tenerife

    € 68,000

    Dijual di Tenerife: imah nagara anu nyaman di Tiera del Trigo, Los Silos. Lokasi hébat di jalan utama dina salah sahiji anu pang ...

    View
    Kasempetan Usaha Hotel Dina Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kasempetan sampurna pikeun bisnis hotél anu suksés! Wangunan 680m2 di salah sahiji tempat anu paling sering di Tenerife - Dragon Tree Plaza anu kawéntar di ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Gedong, Komérsial, Country House, Hotel, House, Investment
    View
  • Pikeun Dijual!
    ❤ Impian Bumi Kalayan Taman di Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    Ngadamel tawaran!

    Imah tempatna sampurna pikeun dijual di kampung anu indah di Masca, Tenerife !! Ieu mangrupikeun bumi anu paling luhur di Masca! Henteu aya wangunan sanés ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Nyah
    • House Country, House, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    Villa Sareng Kolam Berdiri di Los Gigantes !!

    La Caldera, Santiago del Teide 38683

    € 595,000

    Dijual villa detached ageung sareng pandangan laut di La Caldera, di jalan ti Los Gigantes ka Tamaimo. Tempat anu tenang sareng indah kalayan henteu ...

    • 5
    • 3
    • 420 m²
    • 11,000 m²
    • Raksasa
    • House Country, House, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    2 X Vila Laut Di Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 930,000

    Dijual: Dua villa lega mandiri di payuneun pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi anu leres pisan anu ningali pantai San Marcos! Pamandangan panorama anu endah! Wasta ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Gedong, Finca, Imah, Vila
    View
  • pikeun Sewa
    Imah Nagara Kanggo Diséwa caket Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    DIPÉRÉK

    Imah nagara khusus pisan kanggo nyéwa di Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi anu saé pisan sareng aksés nganggo mobil dugi ka properti. Pamandangan anu saé, ...

    View
  • Pikeun Dijual!
    Finca Gempir Kalawan Pabrik Arya, Villa Sareng Kuda

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte

    € 785,000

    Kanggo dijual finca nganggo anggur, imah, kandang kuda sareng seueur deui! Buenavista del Norte, Tenerife. Tempat anu sampurna pikeun tempat utama, produksi anggur sareng pariwisata ....

    • 3
    • 2
    • 1,186 m²
    • 38,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, Finca, Villa, Pabrik Anggur
    View

Seueur sipat anu saé ku kategori:

Sipat acak:

Genep sipat acak tina database urang.

Wilujeng sumping di ATLAS Tenerife!

Perusahaan kami ATLAS Tenerife SL mangrupikeun agénsi perumahan anu didaptarkeun di Pulo Tenerife, Spanyol, beroperasi ti taun 2009. Misi kami nyaéta nyayogikeun klien-klien anu paling hadé dina lokasi pangsaéna dina harga anu pangsaéna! Kami nyarios Spanyol, Inggris, Jerman sareng Rusia. Kami reueus kamampuan pikeun nyayogikeun palayanan konsumén anu kualitas sareng transparan pikeun pembeli sareng penjual. Kami pangalaman sareng kaahlian dina transaksi harta sareng hukum perumahan lokal mangrupikeun garansi kasalametan klien sareng kepuasan. Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife!
Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di vk
Bagikeun di telegram
Bagikeun di whatsapp
Bagikeun di email
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!