ATLAS Tenerife ®
jualan sipat & nyéwa

'Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife! '

Kusabab 2009

Pasipatan payuneun sagara!

Sareng pasipatan caket pantai!
  • Tour maya
    🏖️ Oceanfront Penthouse + Kolam renang !!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 97,000

    FOR SALE: Harta anu luar biasa dina baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua apartemen penthouse pangkeng di lantai 8 kalawan ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    • Los Silos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartment️ Apartemen Laut sareng Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 115,000

    UNTUK SALE: apartemen sakaligus sagara laut di Playa Sibora, Tenerife !! Panempoan panorama anu endah !! Lokasi anu sampurna langsung di laut! Komunitas anu dijaga kalayan laut ageung ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    • Los Silos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    House Oceanfront + Plot Kalayan Pamandangan Anu Luar Biasa!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 110,000

    Bumi alit anu endah pikeun dijual di tepas La Caleta de Garachico, Tenerife! Panorama éndah ka sagara, batu ...

    • 2
    • 1
    • 81 m²
    • 204 m²
    • Garachico
    • imah
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Panginepan Laut Kidul anu ekslusif Sareng Bérés Anu Endah!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen sagara laut anu mimiti éksklusif pikeun dijual di Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kawas cicing dina kapal pelayaran. Teras parantos lengkep ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Playa de la sarena
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    House bergaya Di Alcalá 50m Ti Samudera!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 335,000

    Dijual: 4 imah pangkeng di mérek Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sampurna ngan 50 méter ti laut, sababaraha léngkah ...

    • 4
    • 2
    • 150 m²
    • Alcala
    • imah
    View
  • Pikeun Dijual!
    Gedong Oceanfront Kalayan 4 Apartemen!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 252,000

    DIJUAL LANGSUNG DI LAUT! Taman désa Almaciga Anaga! Properti ieu diwangun ku wangunan anu aya opat apartemen, hiji sadayana ...

    • 177 m²
    • Apartemen, Komérsial, House Country, House, Investment
    View
  • Tour maya
    Gedong 4-gedong Townhouse 300m Ti La Arena Beach !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Luas 4 gedong kota anu dijual di Playa de la sarena, Tenerife! Lokasi sampurna mung 150 méter ti laut sareng 300 méter tina ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Playa de la sarena
    • Apartemen, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Apartemen Di Los Cristianos, Pantai 150m !!

    Los Cristianos, Tenerife Arona

    € 159,500

    Dijual susun pantai di bagian pangsaéna Los Cristianos, Tenerife! Lokasi anu sampurna di jalan anu sepi kirang ti 200m ti pantai keusik ...

    • 1
    • 2
    • 53 m²
    • Los Cristianos
    • apartemen
    View
  • Tour maya
    Panginepan anu Leutik Di Downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen anu jembar di kota Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sampurna langsung di tengah kota, ngan ukur sababaraha léngkah tina ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Los Gigantes
    • apartemen
    View

Imah nagara:

Tenerife gaduh padésan endah pisan! Jelajahi portopolio sipat kami anu aya di kota leutik sareng kampung.
    ❤ Impian Bumi Kalayan Taman di Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    € 340,000

    Imah tempatna sampurna pikeun dijual di kampung anu indah di Masca, Tenerife !! Ieu mangrupikeun bumi anu paling luhur di Masca! Henteu aya wangunan sanés ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Masca
    • House Country, House, Villa
    View
  • Tour maya
    Rumah Makan + Bumi + Bumi! Teu aya tatangga! Lokasi hébat!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 245,000

    Kasempetan HIRUP sampurna sareng kasempetan investasi di Tenerife! Sadaya-hiji: réstoran ageung, bumi lega sareng lahan subur! Pasipatan mandiri dikurilingan ku leuweung anu éndah! Panoramic endah pisan ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komérsial, Nagara Imah, Finca, Dalem, Réstoran
    View
  • Pikeun Dijual!
    Gedong Gedong Kalayan Panorama Tergepok Golf Buenavista

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 255,000

    Imah wéb pikeun dijual di kota mahal di Buenavista del Norte, Tenerife! Sae pisan lokasina dina garis kahiji. Henteu aya anu ngawangun dina hareupeun ...

    • 3
    • 3
    • 300 m²
    • 221 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, House, Villa
    View

Seueur sipat anu saé ku kategori:

Sipat acak:

Genep sipat acak tina database urang.

Wilujeng sumping di ATLAS Tenerife!

Perusahaan kami ATLAS Tenerife SL mangrupikeun agénsi perumahan anu didaptarkeun di Pulo Tenerife, Spanyol, beroperasi ti taun 2009. Misi kami nyaéta nyayogikeun klien-klien anu paling hadé dina lokasi pangsaéna dina harga anu pangsaéna! Kami nyarios Spanyol, Inggris, Jerman sareng Rusia. Kami reueus kamampuan pikeun nyayogikeun palayanan konsumén anu kualitas sareng transparan pikeun pembeli sareng penjual. Kami pangalaman sareng kaahlian dina transaksi harta sareng hukum perumahan lokal mangrupikeun garansi kasalametan klien sareng kepuasan. Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife!
Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di vk
Bagikeun di telegram
Bagikeun di whatsapp
Bagikeun di email
# Tenerife 12.02.2021

# Tenerife 12.02.2021 ...

38 2
🍋🍋🍋🍋 langkung lemon!

🍋🍋🍋🍋 langkung lemon! ...

24 1
Котокил в в в в в в

Котокил в в в в в в ...

19 2
Еревенский кот 🐱

Еревенский кот 🐱 ...

14 0
🌞www.CASA.TF🌞 Недвижимость на # Тенерифе

🌞www.CASA.TF🌞 Недвижимость на # Тенерифе ...

24 0
Salah sahiji dinten terakhir taun 2020 di Alcala, #Tenerife

Salah sahiji dinten terakhir taun 2020 di Alcala, #Tenerife ...

14 0
❤️Feliz Navidad❤️

❤️Feliz Navidad❤️ ...

21 1
🌈 Nyumput # pelangi🌈 🌊 # Gelombang 🌊

🌈 Nyumput # pelangi🌈 🌊 # Gelombang 🌊 ...

23 0
Panonpoé Tilelep paella 🥘

Panonpoé Tilelep paella 🥘 ...

30 0
AntFantastic énjing 01DEC di La Plaza de Los Silos #Tenerife. Panonpoé sareng hujan dina waktos anu sami!

AntFantastic énjing 01DEC di La Plaza de Los Silos #Tenerife. Panonpoé sareng hujan dina waktos anu sami! ...

14 0
🌈www.CASA.TF🌊 Апартаменты у океана # Тенерифе # Канары # Испания

🌈www.CASA.TF🌊 Апартаменты у океана # Тенерифе # Канары # Испания ...

41 1
🌈www.CASA.TF🌈 Недвижимость на # Тенерифе # Канары # Испания

🌈www.CASA.TF🌈 Недвижимость на # Тенерифе # Канары # Испания ...

21 1
Www.CASA.TF🌴

Www.CASA.TF🌴 ...

29 1
Instagram pasang 17957838991360912

...

28 0
🌴www.CASA.TF🌴 Impian #home with #garden in Masca #Tenerife #Canarias #Spain #Teneriffa #Kanaren # Тенерифе # Канары # Испания

🌴www.CASA.TF🌴 Impian #home with #garden in Masca #Tenerife #Canarias #Spain #Teneriffa #Kanaren # Тенерифе # Канары # Испания ...

27 1
Mandarinas 😋😋😋

Mandarinas 😋😋😋 ...

24 1
Tangga ka surga 😆😆

Tangga ka surga 😆😆 ...

23 1
Дже, т

Дже, т ...

23 0
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!