ATLAS Tenerife ®
jualan sipat & nyéwa

'Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife! '

Kusabab 2009

Pasipatan payun Samudera:

Imah sareng apartemen langsung di sagara atanapi caket pantai.
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Apartemen Beachfront Di Hearth Of Los Cristianos!

    Los Cristianos, Tenerife Arona

    € 350,000

    Dijual: susun payuneun pantai di tempat asahan Los Cristianos, Tenerife! Lokasi ekslusif pas payuneun pantai keusik anu pang populerna di ...

    • 2
    • 1
    • Urang Kristen
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartment️ Apartemen Laut sareng Kolam renang!

    Puertito de Los Silos, Los Silos Tenerife

    € 125,000

    UNTUK SALE: apartemen sakaligus sagara laut di Playa Sibora, Tenerife !! Panempoan panorama anu endah !! Lokasi anu sampurna langsung di laut! Komunitas anu dijaga kalayan laut ageung ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    • Los Silos
    • apartemen
    View
  • Tour maya
    🏖️ Oceanfront Penthouse + Kolam renang !!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 99,500

    FOR SALE: Harta anu luar biasa dina baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua apartemen penthouse pangkeng di lantai 8 kalawan ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    • Los Silos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartemen Oceanfront Di Playa San Marcos !!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 92,000

    UNTUK SALE: apartemen di sisi pantai indah di Playa San Marcos, Tenerife !! Barisan laut munggaran !!! Windows di unggal rohangan sareng pintonan sagara endah pisan !! Luhur nyandak anjeun ...

    • 1
    • 1
    • 65 m²
    • Playa San Marcos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    House️ Bumi Ageung Ageung Kalayan Patio Sareng Pamandangan Endah!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 290,000

    Dijual: Pasipatan laut eksklusif di kota basisir anu tenang di El Poris, di beulah kidul Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol! Toponim "Porís" dina ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    • El Porís
    • Imah, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    Apartemen pantai di San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 89,000

    BAGI SALE: apartemen sampurna di Playa San Marcos! Hungkul 100 méter ti pantai! Bérés teras sareng pandangan! Waragad komunitas anu handap! Santai tenang! Gampang ...

    • 2
    • 1
    • 70 m²
    • apartemen
    View
    Apartemen pantai di San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 74,000

    BAGI SALE: apartemen sampurna di Playa San Marcos! Hungkul 100 méter ti pantai! Bérés teras sareng pandangan! Waragad komunitas anu handap! Santai tenang! Gampang ...

    • 1
    • 1
    • 48 m²
    • Playa San Marcos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Panginepan Leutik Kalawan 2 Teres Di Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 129,000

    Apartemen 55 m2 + teras bérés 49 m2. Pamandangan panorama laut sareng gunung! Dua teras! Teras guratna solarium ...

    • 2
    • 1
    • 104 m²
    • Icod de Los Vinos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Panginepan Kalayan Panorama Dina Pantai San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 129,000

    Apartemen geulis 2 pangkeng pikeun dijual di Pantai San Marcos, Tenerife! Sae pisan kaayaan! Teras endah pisan anu nyanghareup ka sagara, salam sareng sadayana ...

    • 2
    • 1
    • 65 m²
    • Icod de Los Vinos
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Pangaruh Direnovasi Di Playa San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 99,000

    Dijual di Playa San Marcos, Tenerife! Apartemen anu direnovasi éndah anu di sisi laut sareng pantai. Sae pisan kaayaan! Teras chill-out tambahan dina ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • Icod de Los Vinos
    • apartemen
    View
  • Tour maya
    Townhouse ageung 4 tingkat Kalayan Garasi 300m Ti Pantai La Arena !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Luas 4 gedong kota anu dijual di Playa de la sarena, Tenerife! Lokasi sampurna mung 150 méter ti laut sareng 300 méter tina ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    • Playa de la sarena
    • Apartemen, Condo / Townhome / Row Home, Duplex
    View
  • Pikeun Dijual!
    Tour maya
    Panginepan Laut Kidul anu ekslusif Sareng Bérés Anu Endah!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 199,000

    Apartemen sagara laut anu mimiti éksklusif pikeun dijual di Playa de la Arena, Tenerife! Rasa kawas cicing dina kapal pelayaran. Teras parantos lengkep ...

    • 1
    • 1
    • 50 m²
    • Playa de la sarena
    • apartemen
    View
  • Tour maya
    Apartemen Ageung Di Pusat Kota Los Gigantes + Garasi Lock-up!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen anu jembar di kota Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sampurna langsung di tengah kota, ngan ukur sababaraha léngkah tina ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    • Raksasa
    • apartemen
    View
  • Pikeun Dijual!
    Pangsapuri Luas Oceanfront Kalawan 2 Teras + Garasi !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 127,000

    UNTUK SALE: apartemen sakaligus sagara laut di Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Harta anu endah pisan kalayan sagara panorama ningali sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • 2
    • 1
    • 95 m²
    • Playa Sibora
    • Apartemen, Penthouse
    View
  • Pikeun Dijual!
    Pangsapuri Luas Oceanfront Kalayan Panorama !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 86,000

    FOR SALE: apartemen anu lega dina baris sagara munggaran, Playa Sibora, Tenerife! Komplek kualitas luhur sareng bentuk héksagonal !!! Kolam renang dipanaskeun komunitas, kebon sareng rendah ...

    • 2
    • 1
    • 73 m²
    • apartemen
    View

Imah nagara:

Tenerife gaduh padésan endah pisan! Jelajahi portopolio sipat kami anu aya di kota leutik sareng kampung.
  • Pikeun Dijual!
    ❤ Impian Bumi Kalayan Taman di Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    € 295,000

    Imah tempatna sampurna pikeun dijual di kampung anu indah di Masca, Tenerife !! Ieu mangrupikeun bumi anu paling luhur di Masca! Henteu aya wangunan sanés ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Nyah
    • House Country, House, Villa
    View
  • pikeun Sewa
    Imah Nagara Kanggo Diséwa caket Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    € 450 per bulan

    Imah nagara khusus pisan kanggo nyéwa di Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi anu saé pisan sareng aksés nganggo mobil dugi ka properti. Pamandangan anu saé, ...

    • 1
    • 1
    • Palabuhan Santiago
    • House Nagara, House
    View
  • Pikeun Dijual!
    Finca Gempir Kalawan Pabrik Arya, Villa Sareng Kuda

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte

    € 785,000

    Kanggo dijual finca nganggo anggur, imah, kandang kuda sareng seueur deui! Buenavista del Norte, Tenerife. Tempat anu sampurna pikeun tempat utama, produksi anggur sareng pariwisata ....

    • 3
    • 2
    • 1,186 m²
    • 38,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, Finca, Villa, Pabrik Anggur
    View
  • Pikeun Dijual!
    Villa Kolonial Besar Kalayan Panorama Panempo!

    Santa Ursula, Santa Ursula

    € 625,000

    Dijual imah kolonial ageung di Santa Ursula, Tenerife. Lokasi strategis langsung di luhur Mirador de Humboldt - salah sahiji sudut pandang konci Tenerife ....

    • 4
    • 3
    • 537 m²
    • 1,303 m²
    • Santa Ursula
    • Bumi Nagara, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    Gedong Gedong Kalayan Panorama Tergepok Golf Buenavista

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 255,000

    Imah wéb pikeun dijual di kota mahal di Buenavista del Norte, Tenerife! Sae pisan lokasina dina garis kahiji. Henteu aya anu ngawangun dina hareupeun ...

    • 3
    • 3
    • 300 m²
    • 221 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, House, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    Imah Kalayan Pamandangan, Teras Sareng Garasi Di Arguayo!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    € 120,000

    Imah ageung di Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife! Lokasi anu sampurna di jalan anu sepi sareng panorama ka kota, sagara sareng tatangga ...

    • 3
    • 2
    • 288 m²
    • Arguayo
    • House Nagara, House
    View
  • Pikeun Dijual!
    Bumi Nagara Kalayan Taman Sareng Sawangan!

    Guimar, Guimar Tenerife

    € 200,000

    Lokasi hébat sareng pandangan! Taman pribadi anu lega kalayan jukut, tangkal buah anu saé ageung, guha sareng kolam ageung! Imah 100 sq.m. + ...

    • 3
    • 1
    • 100 m²
    • 2,800 m²
    • Guimar
    • House Country, Finca, House
    View
  • Pikeun Dijual!
    Imah Sudut lega Ku Panorama Panorama!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    € 195,000

    Dijual imah juru lega di Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife! Lokasi anu saé di kota alit anu sepi di kidul Tenerife nembé dina 15 ...

    • 3
    • 2
    • 341 m²
    • 140 m²
    • Arguayo
    • House Nagara, House
    View
  • Pikeun Dijual!
    Omah mandiri Kalayan Panorama sareng Patio!

    Chio, Guia de Isora Tenerife

    € 136,000

    Imah mandiri sareng teras jero anu ageung sareng pandangan panorama di Chio, Guia de Isora! Imah ngagaduhan 2 kamar tidur sareng 1 kamar mandi, sapertos ...

    • 2
    • 1
    • 85 m²
    • 220 m²
    • Guia de Isora
    • House Nagara, House
    View

Seueur sipat anu saé ku kategori:

Sipat acak:

Genep sipat acak tina database urang.

Wilujeng sumping di ATLAS Tenerife!

Perusahaan kami ATLAS Tenerife SL mangrupikeun agénsi perumahan anu didaptarkeun di Pulo Tenerife, Spanyol, beroperasi ti taun 2009. Misi kami nyaéta nyayogikeun klien-klien anu paling hadé dina lokasi pangsaéna dina harga anu pangsaéna! Kami nyarios Spanyol, Inggris, Jerman sareng Rusia. Kami reueus kamampuan pikeun nyayogikeun palayanan konsumén anu kualitas sareng transparan pikeun pembeli sareng penjual. Kami pangalaman sareng kaahlian dina transaksi harta sareng hukum perumahan lokal mangrupikeun garansi kasalametan klien sareng kepuasan. Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife!
Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di vk
Bagikeun di telegram
Bagikeun di whatsapp
Bagikeun di email
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!