Atlas Tenerife ®
Agénsi sipat

Urang ❤ Tanah Saréal! Urang ❤ Tenerife!

Kusabab 2009
    Sunny apartment 70m from La Arena beach!!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide Tenerife

    €138,000

    For sale beautiful apartment in Playa de la Arena, Santiago del Teide, Tenerife! Perfect location just across the street from natural sandy La Arena...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 55
    Big 4-storey townhouse 300m from La Arena beach!!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    €285,000

    Spacious 4 storey townhouse for sale in Playa de la Arena, Tenerife! Perfect location just 150 meters from the ocean and 300 meters from...

    • ranjang3
    • mandi4
    • 172
    Alus imah 150m ti pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 251.000

    Pikeun dijual: Alus milik lega kalayan pintonan laut panorama di kota heubeul Puerto de Santiago, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150m ti "Chica" pantai na ...

    • ranjang4
    • mandi1
    • 160
    • Ukuran pisan90 m²
    imah sampurna refurbish di Buenavista !!

    Las Lagunetas, Buenavista del Norte Tenerife

    € 55.000

    Pikeun dijual: imah pisan hade ka refurbish di Buenavista, Tenerife !! lokasi sampurna dikurilingan ku alam kalawan 360º pamadegan, kristal hawa beresih jeung tranquility mutlak ....

    • ranjang3
    • mandi1
    • 95
    • Ukuran pisan150 m²
    Oceanfront susun kalawan kolam renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 113.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun kalawan pintonan endah di Isla Baja, Tenerife !! Hiji pangkeng susun dina kaayaan alus kalawan harga pohara alus! ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 54
    penthouse Oceanfront + kolam renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    €97,000

    Pikeun dijual: endah pisan milik di baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua pangkeng penthouse susun di lantai 8 kalawan ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 55
    imah OCEANFRONT badag kalawan pintonan endah !!

    El Porís, Arico Tenerife

    €282,000

    Pikeun dijual: ekslusif seafront harta di kota basisir sepi tina El Poris, di kiduleun Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol! The toponym "Porís" dina ...

    • ranjang5
    • mandi2
    • 279
    • Ukuran pisan140 m²
    susun oceanfront lega kalayan 2 undak + garasi !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 128.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun dina Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Endah harta jeung sagara panorama RSS sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 95
    Luxury modern house with panoramic views!

    Arguayo, Santiago del Teide Tenerife

    €385,000

    FOR SALE: Recently build luxury property in the village of Arguayo, Santiago del Teide, Tenerife. Two separate buildings separated by a beautiful cosy patio:...

    • ranjang5
    • mandi4
    • 300
    • Ukuran pisan500 m²
    Badag imah + bar 200m ti sagara di La Caleta !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189.000

    FOR SALE: Spacious house in La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Just 200 meters from the ocean and 350 meters from the beach of...

    • ranjang4
    • mandi2
    • 306
    Huge house with amazing views above Socorro beach!

    Los Realejos, Los Realejos Tenerife

    €135,000

    FOR SALE: Amazing property above Socorro beach, Tenerife! Three spacious terraces with panoramic views to the ocean and Socorro beach! Separate penthouse apartment on...

    • ranjang5
    • mandi2
    • 400
    • Ukuran pisan100 m²
    Duplex + konci up garasi 200m ti pantai!

    Tajao, Arico Tenerife

    €143,000

    FOR SALE: Amazing property in San Miguel de Tajao, Tenerife! Just 200 meters from the beach, fishing port and the best fish restaurants on...

    • ranjang2
    • mandi2
    • 90
    susun studio Oceanfront di Playa San Marcos !!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    €92,000

    FOR SALE: Beautiful oceanfront apartment in Playa San Marcos, Tenerife!! First ocean row!!! Windows in each room with amazing ocean views!! Elevator takes you...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 65
    Ngawangun plot dina La Caleta 150m ti pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 47.000

    FOR SALE: Two amazing building plots in the hearth of La Caleta de Garachico, Tenerife! Build the house of your dreams at the ocean!...

      Ukuran pisan102 + 188 m²
    Badag bérés penthouse kalawan pintonan panorama!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 240.000

    For Sale: Outstanding property with panoramic ocean views in Los Gigantes, Tenerife! The apartment is located on the last floor with just one direct neighbour....

    • ranjang1
    • mandi1
    • 94
    Susun kirang ti 100m ti pantai!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 84.000

    Geulis susun beachside pikeun diobral di La Caleta de Interian, Tenerife! apartemen ampir anyar! Sampurna ayana di baris sagara kadua di ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 65
    Dua imah pikeun hiji harga

    Palmar, Buenavista del Norte

    € 67.000

    Pikeun dijual dua imah sisi nagara di Palmar, taman nasional Teno, Tenerife. Kapuloan Kanaria. tawaran gede pikeun leuwih anu adore alam jeung tranquility. Hiji ...

    • ranjang3
    • mandi2
    • 125
    • Ukuran pisan135 m²
    Méwah villa kalawan pintonan sagara panorama di Garachico !!

    Garachico, Garachico Tenerife

    € 318.000

    Endah harta pikeun diobral di Garachico, Tenerife! Lega imah méwah modern kalawan geulis 360º pintonan ka sagara Atlantik jeung Taman Nasional Teno! ...

    • ranjang3
    • mandi4
    • 260
    • Ukuran pisan422 m²
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!