Atlas Tenerife ®
Agénsi sipat

Urang ❤ Tanah Saréal! Urang ❤ Tenerife!

Kusabab 2009
    Restaurant + house + land! Perfect lifestyle business!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 195.000

    Perfect LIFESTYLE business and investment opportunity in Tenerife! All-in-one: Big restaurant, spacious house and fertile land! Standalone property surrounded by beautiful forest! Amazing panoramic...

    • 615
    • Ukuran pisan4000 m²
    Alus imah 150m ti pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 251.000

    Pikeun dijual: Alus milik lega kalayan pintonan laut panorama di kota heubeul Puerto de Santiago, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150m ti "Chica" pantai na ...

    • ranjang4
    • mandi1
    • 160
    • Ukuran pisan90 m²
    Luxury apartment in Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    €159,000

    FOR SALE: Beautiful apartment in a luxury complex in Los Gigantes, Tenerife! Two big swimming pools and Jacuzzis! Spacious terrace with ocean views! Air...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 67
    Nice compact beachfront apartment + pool!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide Tenerife

    € 92.000

    FOR SALE: Very special property in Playa de la Arena, Tenerife! Very nice and cosy compact apartment just in 100 meters from La Arena...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 36
    Penthouse kalayan panorama pintonan + kolam renang!

    Playa de la Arena, Guia de Isora Tenerife

    € 144.000

    FOR sale: penthouse apartment in exclusive location in the front line of Playa de la Arena, Tenerife! Amazing panoramic views to the ocean and...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 60
    Stylish imah kolonial direnovasi! Samudra 100m !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 182.000

    Geulis tur stylish imah kolonial ngan 100 méter ti sagara sarta 200 méter ti pantai Cisitu Caleta de Garachico, Tenerife !! Nu anyar ...

    • ranjang3
    • mandi3
    • 190
    • Ukuran pisan190 m²
    Impian imah gaib Masca, Tenerife !!

    Masca, Santiago del Teide Tenerife

    € 275.000

    Manuk-sayang-imah pikeun diobral di kampung éndah Masca, Tenerife !! Ieu imah lokasina pangluhurna di Masca jurang! Aya henteu wangunan lianna situated ...

    • ranjang5
    • mandi3
    • 250
    • Ukuran pisan560 m²
    Geulis susun 100m ti La Caleta pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 69.000

    For sale ocean-side ground-floor apartment in La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Perfect location just 100 meters from the beach on a quiet residential street!!...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 40
    Badag 4-tingkat townhouse 300m ti La sarena pantai !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 285.000

    Lega townhouse 4 tingkat pikeun diobral di Playa de la sarena, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150 méter ti sagara sarta 300 méter ti ...

    • ranjang3
    • mandi4
    • 172
    imah sampurna refurbish di Buenavista !!

    Las Lagunetas, Buenavista del Norte Tenerife

    €58,500

    Pikeun dijual: imah pisan hade ka refurbish di Buenavista, Tenerife !! lokasi sampurna dikurilingan ku alam kalawan 360º pamadegan, kristal hawa beresih jeung tranquility mutlak ....

    • ranjang3
    • mandi1
    • 95
    • Ukuran pisan150 m²
    Oceanfront susun kalawan kolam renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 113.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun kalawan pintonan endah di Isla Baja, Tenerife !! Hiji pangkeng susun dina kaayaan alus kalawan harga pohara alus! ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 54
    penthouse Oceanfront + kolam renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 107.000

    Pikeun dijual: endah pisan milik di baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua pangkeng penthouse susun di lantai 8 kalawan ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 55
    imah OCEANFRONT badag kalawan pintonan endah !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 282.000

    Pikeun dijual: ekslusif seafront harta di kota basisir sepi tina El Poris, di kiduleun Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol! The toponym "Porís" dina ...

    • ranjang5
    • mandi2
    • 279
    • Ukuran pisan140 m²
    susun oceanfront lega kalayan 2 undak + garasi !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 128.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun dina Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Endah harta jeung sagara panorama RSS sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 95
    Badag imah + bar 200m ti sagara di La Caleta !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189.000

    Pikeun dijual: imah lega di La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Ngan 200 méter ti sagara sarta 350 méter ti pantai of ...

    • ranjang4
    • mandi2
    • 306
    Imah mulangkeun di puseur San Andrés!

    San Andres, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 105.000

    FOR SALE: Cosy house in the centre of Sun Andres, Tenerife! Perfect location on one of the best streets in the town. Just 150...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 70
    susun studio Oceanfront di Playa San Marcos !!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 92.000

    Pikeun dijual: Beautiful oceanfront susun dina Playa San Marcos, Tenerife !! Mimitina sagara sakaligus !!! Windows di tiap kamar ku pintonan sagara endah !! Lift mawa anjeun ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 65
    Ngawangun plot dina La Caleta 150m ti pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 47.000

    Pikeun dijual: Dua plot wangunan endah dina hearth Cisitu Caleta de Garachico, Tenerife! Ngawangun imah impian anjeun di sagara! ...

      Ukuran pisan102 + 188 m²
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!