ATLAS Tenerife ®
Agénsi sipat

Urang ❤ Tanah Saréal! Urang ❤ Tenerife!

Kusabab 2009
    susun méwah di Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    €147,000

    Pikeun dijual: Beautiful susun dina kompléks méwah di Los Gigantes, Tenerife! Dua pools ngojay badag tur Jacuzzis! bérés lega kalayan pintonan sagara! Hawa ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 67
    Villa + commercial premises + banana plantation! Beach 400m!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 195.000

    La Caleta de Garachico, Tenerife! Perfect location on the main street just 400 meters from the beach and surf spots! Big property with beautiful...

    • 218
    • Ukuran pisan1810 m²
    Réstoran + imah + darat! bisnis gaya hirup sampurna!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 185.000

    PRICE REDUCED! Perfect LIFESTYLE business and investment opportunity in Tenerife! All-in-one: Big restaurant, spacious house and fertile land! Standalone property surrounded by beautiful forest!...

    • 615
    • Ukuran pisan4000 m²
    Spacious apartment in downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159.000

    FOR SALE: Spacious apartment in downtown Los Gigantes, Tenerife! Perfect location directly in the centre of the town, just few steps away from the...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 74
    imah OCEANFRONT badag kalawan pintonan endah !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 282.000

    Pikeun dijual: ekslusif seafront harta di kota basisir sepi tina El Poris, di kiduleun Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol! The toponym "Porís" dina ...

    • ranjang5
    • mandi2
    • 279
    • Ukuran pisan140 m²
    Penthouse apartment! 200m from ocean! Panoramic views!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    €79,000

    FOR SALE: Beautiful and spacious corner penthouse apartment just 200m from the ocean in Puertito de Los Silos, Tenerife! Panoramic views to the ocean...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 72
    imah badag kalawan pintonan panorama deukeut Buenavista Golf

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    €255,000

    imah lega pikeun diobral di Buenavista del Norte kota costal, Tenerife! lokasi pohara alus dina garis kahiji. Taya sahijieun bakal ngawangun di hareup ...

    • ranjang3
    • mandi3
    • 300
    • Ukuran pisan221 m²
    Stylish imah kolonial direnovasi! Samudra 100m !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 182.000

    Geulis tur stylish imah kolonial ngan 100 méter ti sagara sarta 200 méter ti pantai Cisitu Caleta de Garachico, Tenerife !! Nu anyar ...

    • ranjang3
    • mandi3
    • 190
    • Ukuran pisan190 m²
    Impian imah gaib Masca, Tenerife !!

    Masca, Santiago del Teide Tenerife

    € 275.000

    Perfectly located house for sale in beautiful village of Masca, Tenerife!! This is the highest located house in Masca gorge! There are no other...

    • ranjang5
    • mandi3
    • 260
    • Ukuran pisan515 m²
    Cosy house with views & garden

    Las Manchas, Santiago del Teide Tenerife

    € 158.000

    FOR SALE: Cosy house in beautiful village of Las Manchas, Santiago del Teide, Tenerife! 360º panoramic views to the ocean, the valley and La...

    • ranjang3
    • mandi2
    • 90
    • Ukuran pisan400 m²
    Seafront duplex apartment + pool + access to ocean!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide Tenerife

    € 295.000

    FOR SALE: Spacious oceanfront duplex apartment in Playa de la Arena, Tenerife! Situated in one the best locations of the island known as Punta...

    • ranjang2
    • mandi2
    • 89
    Perfect PENTHOUSE with ocean views + pool!

    Playa de la Arena, Guia de Isora Tenerife

    €142,000

    Pikeun diobral: susun penthouse di lokasi ekslusif di garis hareup Playa de la sarena, Tenerife! pintonan panorama endah ka sagara sarta ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 60
    Geulis susun 100m ti La Caleta pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 69.000

    Pikeun dijual sagara-sisi tanah-floor susun di La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! lokasi sampurna ngan 100 méter ti pantai dina jalan padumukan sepi !! ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 40
    Badag 4-tingkat townhouse 300m ti La sarena pantai !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 285.000

    Lega townhouse 4 tingkat pikeun diobral di Playa de la sarena, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150 méter ti sagara sarta 300 méter ti ...

    • ranjang3
    • mandi4
    • 172
    imah sampurna refurbish di Buenavista !!

    Las Lagunetas, Buenavista del Norte Tenerife

    € 58.500

    Pikeun dijual: imah pisan hade ka refurbish di Buenavista, Tenerife !! lokasi sampurna dikurilingan ku alam kalawan 360º pamadegan, kristal hawa beresih jeung tranquility mutlak ....

    • ranjang3
    • mandi1
    • 128
    • Ukuran pisan186 m²
    Oceanfront susun kalawan kolam renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 113.000

    FOR SALE: First ocean row apartment in Playa Sibora, Tenerife!! Amazing panoramic views!! Perfect location directly at the ocean! Well-kept community with large sea...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 54
    penthouse Oceanfront + kolam renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 97.000

    Pikeun dijual: endah pisan milik di baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua pangkeng penthouse susun di lantai 8 kalawan ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 55
    susun oceanfront lega kalayan 2 undak + garasi !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 128.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun dina Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Endah harta jeung sagara panorama RSS sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 95
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!