Atlas Tenerife ®
Agénsi sipat

Urang ❤ Tanah Saréal! Urang ❤ Tenerife!

Kusabab 2009
  • Pikeun dijual!
    Perfect PENTHOUSE with ocean views + pool!

    Playa de la Arena, Guia de Isora Tenerife

    €142,000

    Pikeun diobral: susun penthouse di lokasi ekslusif di garis hareup Playa de la sarena, Tenerife! pintonan panorama endah ka sagara sarta ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 60
  • Pikeun dijual!
    House 60 meters from the ocean in Alcala!!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    €367,000

    FOR SALE: Big 4-storey property in Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Perfect location just 60 meters from the ocean with panoramic views!! 3 terraces,...

    • ranjang5
    • mandi3
    • 224
    • Ukuran pisan79 m²
  • Pikeun dijual!
    Réstoran + imah + darat! bisnis gaya hirup sampurna!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 195.000

    bisnis Otong sampurna jeung kasempetan investasi di Tenerife! Sadaya-di-hiji: Big réstoran, imah lega jeung taneuh subur! sipat mandiri dikurilingan ku leuweung geulis! Endah panorama ...

    • 615
    • Ukuran pisan4000 m²
  • Pikeun dijual!
    Alus imah 150m ti pantai!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide Tenerife

    € 251.000

    Pikeun dijual: Alus milik lega kalayan pintonan laut panorama di kota heubeul Puerto de Santiago, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150m ti "Chica" pantai na ...

    • ranjang4
    • mandi1
    • 160
    • Ukuran pisan90 m²
  • For Sale! Price reduced!
    susun méwah di Los Gigantes!

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    €147,000

    Pikeun dijual: Beautiful susun dina kompléks méwah di Los Gigantes, Tenerife! Dua pools ngojay badag tur Jacuzzis! bérés lega kalayan pintonan sagara! Hawa ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 67
  • Pikeun dijual!
    Nice susun beachfront ci + kolam renang!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide Tenerife

    € 92.000

    Pikeun dijual: Pohara husus harta di Playa de la sarena, Tenerife! Pisan nice jeung apartemen ci cozy ngan dina 100 méter ti La sarena ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 36
  • Pikeun dijual!
    Stylish imah kolonial direnovasi! Samudra 100m !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 182.000

    Geulis tur stylish imah kolonial ngan 100 méter ti sagara sarta 200 méter ti pantai Cisitu Caleta de Garachico, Tenerife !! Nu anyar ...

    • ranjang3
    • mandi3
    • 190
    • Ukuran pisan190 m²
  • Pikeun dijual!
    Impian imah gaib Masca, Tenerife !!

    Masca, Santiago del Teide Tenerife

    € 275.000

    Manuk-sayang-imah pikeun diobral di kampung éndah Masca, Tenerife !! Ieu imah lokasina pangluhurna di Masca jurang! Aya henteu wangunan lianna situated ...

    • ranjang5
    • mandi3
    • 250
    • Ukuran pisan560 m²
  • Pikeun dijual!
    Geulis susun 100m ti La Caleta pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 69.000

    Pikeun dijual sagara-sisi tanah-floor susun di La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! lokasi sampurna ngan 100 méter ti pantai dina jalan padumukan sepi !! ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 40
  • Pikeun dijual!
    Badag 4-tingkat townhouse 300m ti La sarena pantai !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 285.000

    Lega townhouse 4 tingkat pikeun diobral di Playa de la sarena, Tenerife! lokasi sampurna ngan 150 méter ti sagara sarta 300 méter ti ...

    • ranjang3
    • mandi4
    • 172
  • Pikeun dijual!
    imah sampurna refurbish di Buenavista !!

    Las Lagunetas, Buenavista del Norte Tenerife

    € 58.500

    Pikeun dijual: imah pisan hade ka refurbish di Buenavista, Tenerife !! lokasi sampurna dikurilingan ku alam kalawan 360º pamadegan, kristal hawa beresih jeung tranquility mutlak ....

    • ranjang3
    • mandi1
    • 128
    • Ukuran pisan186 m²
  • Pikeun dijual!
    Oceanfront susun kalawan kolam renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 113.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun kalawan pintonan endah di Isla Baja, Tenerife !! Hiji pangkeng susun dina kaayaan alus kalawan harga pohara alus! ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • 54
  • Pikeun dijual!
    penthouse Oceanfront + kolam renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 97.000

    Pikeun dijual: endah pisan milik di baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua pangkeng penthouse susun di lantai 8 kalawan ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 55
  • Pikeun dijual!
    imah OCEANFRONT badag kalawan pintonan endah !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 282.000

    Pikeun dijual: ekslusif seafront harta di kota basisir sepi tina El Poris, di kiduleun Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol! The toponym "Porís" dina ...

    • ranjang5
    • mandi2
    • 279
    • Ukuran pisan140 m²
  • Pikeun dijual!
    susun oceanfront lega kalayan 2 undak + garasi !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 128.000

    Pikeun dijual: Kahiji sagara sakaligus susun dina Playa Sibora, Los Silos, Tenerife !! Endah harta jeung sagara panorama RSS sababaraha léngkah jauh ti Atlantik ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 95
  • Pikeun dijual!
    Big house + bar 250m from the beach!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189.000

    FOR SALE: Spacious 3-storey house in La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Very good location just 250 meters from the beach of La Caleta!...

    • ranjang4
    • mandi4
    • 306
  • Pikeun dijual!
    Imah mulangkeun di puseur San Andrés!

    San Andres, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 105.000

    Pikeun dijual: cozy imah di puseur Sun Andrés, Tenerife! lokasi sampurna dina salah sahiji jalan pangalusna di alun. Ngan 150 ...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 70
  • Pikeun dijual!
    Ngawangun plot dina La Caleta 150m ti pantai !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 47.000

    Pikeun dijual: Dua plot wangunan endah dina hearth Cisitu Caleta de Garachico, Tenerife! Ngawangun imah impian anjeun di sagara! ...

      Ukuran pisan102 + 188 m²
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!