Imah Biasa Canarian Anu Kawali Jeung Patio Di Montañeta!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 37,000

    UNTUK SALE: Bumi Canarian imah di tempat anu unik di Pulo Tenerife, dikurilingan ku leuweung alam na pinus! Imah sampurna pikeun a ...

    • 120 m²
    • 600 m²
    House Country With Panoramic Views!

    La Vega, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 59,000

    UNTUK SALE: Imah nagara pikeun direnovasi di La Vega, Tenerife! Laut laut panorama sareng Teide anu endah! Hormat sareng patio internal pisan. Anu lami ...

    • 160 m²
    • 480 m²
    Kasempetan Usaha Hotel Dina Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kasempetan sampurna pikeun bisnis hotél anu suksés! Gedong 680m2 di salah sahiji tempat anu paling dilongok di Tenerife - Naga Tree Plaza anu kasohor di ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    Direnovasi House Sareng 360º Views + Parkir Leutik!

    Los Silos, Tenerife Los Silos

    € 109,000

    BAGI JABAR: Rumah direnovasi di San Bernardo, Los Silos, Tenerife! 360º tampilan! Anyar 100% direnovasi! Parkir swasta gedé. Patio internal. Panel panonpoe...

    • 2
    • 1
    • 150 m²
    • 470 m²
    Oceanfront Penthouse + Kolam Renang !!

    Playa Sibora, Los Silos Tenerife

    € 97,000

    FOR SALE: Harta anu luar biasa dina baris sagara munggaran di Puertito de Los Silos, Tenerife! Dua apartemen penthouse pangkeng di lantai 8 kalawan ...

    • 2
    • 1
    • 55 m²
    Pangéran 50 Méter Ti Basisir!

    Candelaria, Candelaria Tenerife

    € 84,500

    Apartemen 50 méter ti pantai di Candelaria !! Sae pisan lokasi sareng kompléks sing dijaga! Dina lingkungan anu bencong. Lanté 7 kalayan Angkat. Teras. Ngojay ...

    • 1
    • 1
    • 40 m²
    Samudera di Balé Samentara + 4 Apartemen Vacasional!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    € 319,000

    UNTUK SALE DI KAWASAN DI ATAWA! Taman désa Almaciga di Anaga! Wangunan sareng opat imah kosong + imah mandiri ayeuna nyéwa janten bumi liburan ...

    • 180 m²
    Réstoran + House + Land! Nyéwa-ka-sorangan!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 159,000

    HARGA REDUCED! HANYE € 159.000 Pikeun Dibeuli-Ayeuna-Ayeuna atanapi € 200.000 kanggo Nyewa-Dibeuli! LIFESTYLE bisnis sareng investasi kasempetan di Tenerife! Sadayana-restoran: Réstoran ageung, bumi anu lega sareng ...

    • 615 m²
    • 4000 m²
    Big Oceanfront 2-tingkat Penthouse

    San Juan de la Rambla, San Juan de la Rambla Tenerife

    € 189,000

    Penthouse duplex Corner kalayan pemandangan laut anu lega sareng basisir kalér Tenerife. Cerah pisan sareng cerah, ngan ukur gedong 12 taun, 104 ...

    • 3
    • 2
    • 191 m²
    Apartemen pantai di San Marcos!

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 74,000

    BAGI SALE: apartemen sampurna di Playa San Marcos! Hungkul 100 méter ti pantai! Bérés teras sareng pandangan! Waragad komunitas anu handap! Santai tenang! Gampang ...

    • 1
    • 1
    • 48 m²
    Gedong 4-gedong Townhouse 300m Ti La Arena Beach !!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide

    € 249,000

    Luas 4 gedong kota anu dijual di Playa de la sarena, Tenerife! Lokasi sampurna mung 150 méter ti laut sareng 300 méter tina ...

    • 3
    • 4
    • 172 m²
    Rumah Sakit Laut Besar Kalayan Pidangan anu endah pisan !!

    El Porís, Arico Tenerife

    € 279,000

    UNTUK SALE: Properti dasar laut anu eksklusif di kota basisir sepi El Poris, di kiduleun Tenerife, Canary Islands, Spanyol! Top top "Porís" dina ...

    • 5
    • 2
    • 279 m²
    • 140 m²
    Dalem 60 Meter Ti Laut Di Alcala !!

    Alcala, Guia de Isora Tenerife

    € 385,000

    UNTUK SALE: Harta ageung 4-tingkat di Alcala, Guia de Isora, Tenerife! Lokasi sampurna ngan 60 méter ti laut sareng pandangan panorama !! 3 teras, ...

    • 5
    • 3
    • 224 m²
    • 79 m²
    Panginepan anu Leutik Di Downtown Los Gigantes

    Los Gigantes, Santiago del Teide Tenerife

    € 159,000

    FOR SALE: apartemen anu jembar di kota Los Gigantes, Tenerife! Lokasi sampurna langsung di tengah kota, ngan ukur sababaraha léngkah tina ...

    • 2
    • 1
    • 74 m²
    House Kolonial Édisiasi Dipulihan! Samudera 100m !!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 182,000

    Imah kolonial anu geulis sareng bergaya ngan 100 méter ti sagara sareng 200 méter ti pantai La Caleta de Garachico, Tenerife !! Cikénéh ...

    • 3
    • 3
    • 190 m²
    • 190 m²
    House Cozy With Views & Taman

    Las Manchas, Santiago del Teide Tenerife

    € 158,000

    BAGI JABAR: Bumi saé di kampung anu saé di Las Manchas, Santiago del Teide, Tenerife! Panorama 360º ka laut, lebak sareng La ...

    • 3
    • 2
    • 90 m²
    • 400 m²
    Panginepan Oséan Samudera Sareng Kolam Renang !!

    Los Silos, Buenavista del Norte Tenerife

    € 107,500

    UNTUK SALE: apartemen sakaligus sagara laut di Playa Sibora, Tenerife !! Panempoan panorama anu endah !! Lokasi anu sampurna langsung di laut! Komunitas anu dijaga kalayan laut ageung ...

    • 1
    • 1
    • 54 m²
    Big House + Bar 250m Ti The Pantai!

    La Caleta de Interián, Garachico Tenerife

    € 189,000

    BAGI JUAL: Rumah tangga 3 tingkat anu lega di La Caleta de Interian, Garachico, Tenerife! Alusna pisan lokasina ngan 250 méter ti pantai La Caleta! ...

    • 4
    • 4
    • 306 m²
ATLAS Tenerife
Kami ❤ Perumahan! Kami ❤ Tenerife!

Ха охоте. Прячемся от ветра. ...

32 0

Los Silos, #Tenerife ...

23 0
Пока вытаскивали этого тунца хвост ему откусила акула или касатка 🦈

Пока вытаскивали этого тунца хвост ему откусила акула или касатка 🦈 ...

18 0

Разгрузка улова в порту Лос Кристьянос, # Тенерифе ...

22 0
☀️Первые лучи солнца! # Karawang, # jagoan

☀️Первые лучи солнца! # Karawang, # jagoan ...

34 0

Домик мечты❤️❤️❤️ ...

26 0

Всегда будьте острожны при рыбалки с камней. Tanggalan, kumaha kuring, # Тенерифе ...

30 3
❤️Улочка ведущая на площадь Лос Силос, # Тенерифе

❤️Улочка ведущая на площадь Лос Силос, # Тенерифе ...

29 0

🌊🌊🌊Огромные волны вчера в Пуэрто де Ла Крус # Тенерифе ...

31 0

⛅️☁️🌤Танцующие облака сегодня утром на Маске # Тенерифе ...

32 0
Посадка на пляж Ла Калеты, # Тенерифе. Пилот оказался из Арабских Эмиратов. Отличный по-летнему тёплый солнечный день в середине февраля☀️

Посадка на пляж Ла Калеты, # Тенерифе. Пилот оказался из Арабских Эмиратов. Отличный по-летнему тёплый солнечный день в середине февраля☀️ ...

22 1

Пляж Эль Дюк на # Тенерифе @ февраль 2020 🏖☀️🌴 ...

35 0
Деревушка Тено Альто на # тенерифе

Деревушка Тено Альто на # тенерифе ...

29 0