Atlas Tenerife ®
jualan sipat & nyéwa

'Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife! '

Kusabab 2009

Pasipatan payun Samudera:

Imah sareng apartemen langsung di sagara atanapi caket pantai.

Imah nagara:

Tenerife gaduh padésan endah pisan! Jelajahi portopolio sipat kami anu aya di kota leutik sareng kampung.
  • Pikeun Dijual!
    ❤ Impian Bumi Kalayan Taman di Masca, Tenerife!

    Masca, Buenavista del Norte Tenerife

    Imah tempatna sampurna pikeun dijual di kampung anu indah di Masca, Tenerife !! Ieu mangrupikeun bumi anu paling luhur di Masca! Henteu aya wangunan sanés ...

    • 5
    • 3
    • 260 m²
    • 515 m²
    • Nyah
    • House Country, House, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    Endah Pantai Surf Pantai Caket Di Santa Cruz !!

    Taganana, Santa Cruz de Tenerife Tenerife

    dijual

    DIJUAL: 50% tina harta anu saéstuna ieu = 6 bulan panggunaan per taun !! Imah anu unik pisan sareng kebon dikurilingan ku tilu pantai berpasir ...

    • 1
    • 1
    • 55 m²
    • 107 m²
    • Taganana
    • House Nagara, House
    View
  • Tour maya
    Rumah Makan + Bumi + Bumi! Teu aya tatangga! Lokasi hébat!

    La Montañeta, Garachico Tenerife

    € 195,000

    Kasempetan HIRUP sampurna sareng kasempetan investasi di Tenerife! Sadaya-hiji: réstoran ageung, bumi lega sareng lahan subur! Pasipatan mandiri dikurilingan ku leuweung anu éndah! Panoramic endah pisan ...

    • 615 m²
    • 4,000 m²
    • Garachico
    • Komérsial, Nagara Imah, Finca, Dalem, Réstoran
    View
  • Pikeun Dijual!
    Finca megah + Imah + Buah + Cai!

    Buenavista del Norte, Buenavista del Norte Tenerife

    € 200,000

    Finca dijual di Taman Nasional Teno, Buenavista del Norte! Lokasi sareng pandangan anu endah! Ngan sababaraha menit ti sagara, pantai, alam ...

    • 80 m²
    • 11,000 m²
    • Buenavista del Norte
    • House Country, Finca, House, Land
    View
  • Kanggo Dijual! Harga dikurangan!
    Bumi Nagara Di Tiera Del Trigo!

    Tierra del Trigo, Los Silos Tenerife

    € 68,000

    Dijual di Tenerife: imah nagara anu nyaman di Tiera del Trigo, Los Silos. Lokasi hébat di jalan utama dina salah sahiji anu pang ...

    View
    Kasempetan Usaha Hotel Dina Plaza Del Drago!

    Icod de Los Vinos, Tenerife Icod de Los Vinos

    € 397,000

    Kasempetan sampurna pikeun bisnis hotél anu suksés! Wangunan 680m2 di salah sahiji tempat anu paling sering di Tenerife - Dragon Tree Plaza anu kawéntar di ...

    • 680 m²
    • 805 m²
    • Icod de Los Vinos
    • Gedong, Komérsial, Country House, Hotel, House, Investment
    View
  • Pikeun Dijual!
    Villa Sareng Kolam Berdiri di Los Gigantes !!

    La Caldera, Santiago del Teide 38683

    € 595,000

    Dijual villa detached ageung sareng pandangan laut di La Caldera, di jalan ti Los Gigantes ka Tamaimo. Tempat anu tenang sareng indah kalayan henteu ...

    • 5
    • 3
    • 420 m²
    • 11,000 m²
    • Raksasa
    • House Country, House, Villa
    View
  • Pikeun Dijual!
    2 X Vila Laut Di Pantai San Marcos

    Playa San Marcos, Icod de Los Vinos Tenerife

    € 930,000

    Dijual: Dua villa lega mandiri di payuneun pantai San Marcos, Tenerife! Lokasi anu leres pisan anu ningali pantai San Marcos! Pamandangan panorama anu endah! Wasta ...

    • 986 m²
    • 1,540 m²
    • Playa San Marcos
    • Gedong, Finca, Imah, Vila
    View
  • pikeun Sewa
    Imah Nagara Kanggo Diséwa caket Los Gigantes!

    Retamar, Santiago del Teide Tenerife

    DIPÉRÉK

    Imah nagara khusus pisan kanggo nyéwa di Retamar, Santiago del Teide, Tenrife! Lokasi anu saé pisan sareng aksés nganggo mobil dugi ka properti. Pamandangan anu saé, ...

    View

Seueur sipat anu saé ku kategori:

Sipat acak:

Genep sipat acak tina database urang.

Wilujeng sumping di ATLAS Tenerife!

Perusahaan kami ATLAS Tenerife SL mangrupikeun agénsi perumahan anu didaptarkeun di Pulo Tenerife, Spanyol, beroperasi ti taun 2009. Misi kami nyaéta nyayogikeun klien-klien anu paling hadé dina lokasi pangsaéna dina harga anu pangsaéna! Kami nyarios Spanyol, Inggris, Jerman sareng Rusia. Kami reueus kamampuan pikeun nyayogikeun palayanan konsumén anu kualitas sareng transparan pikeun pembeli sareng penjual. Kami pangalaman sareng kaahlian dina transaksi harta sareng hukum perumahan lokal mangrupikeun garansi kasalametan klien sareng kepuasan. Kami ❤ perumahan! Kami ❤ Tenerife!
Bagikeun on facebook
Bagikeun on twitter
Bagikeun di linkedin
Bagikeun di vk
Bagikeun di telegram
Bagikeun di whatsapp
Bagikeun di email
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!