10 listings found
Find A Home
Searching:pikeun SewaClose Map
  • pikeun Sewa
    100% refurbished penthouse di lokasi ekslusif!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 1.600 per bulan

    FOR SALE: Exclusive property in Playa de la Arena, Tenerife! This is the topmost corner penthouse apartment exclusively located at the edge with no...

    • ranjang2
    • mandi1
    • 61
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikSusun, Penthouse
  • pikeun Sewa
    Lega susun modern kalawan kolam renang & garasi!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 1.580

    Spacious luxury apartment with 2 bedrooms and 2 bathrooms.Complex with swimming pool and underground garages. Fully equipped and prepared for living: – 100% equipped kitchen...

    • ranjang2
    • mandi2
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Beachfront port fishing susun dina Puerto Santiago!

    Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife

    € 980 /sasih

    Geulis susun oceanfront dina port fishing heubeul Puerto Santiago! Hiji menit leumpang ti pantai keusik Chica! Pinuh dilengkepan jeung disiapkeun keur kahirupan: -...

    • ranjang1
    • mandi1
    • DaérahPuerto de Santiago
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Beachfront susun kalawan ngojay kolam renang na ténis pangadilan!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 1.060 /sasih

    Sampurna lokasina jeung sabagean refurbished oceanfront 1 pangkeng, 1 kamar mandi susun 150 méter ti La sarena Sandy pantai. Pinuh dilengkepan jeung disiapkeun keur kahirupan: ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Oceanfront susun duplex kalawan kolam renang !!

    Playa de la sarena, Guia de Isora, Tenerife

    € 1.680 /sasih

    Lega 2 pangkeng, 2 mandi susun di baris sagara munggaran! Pinuh dilengkepan jeung disusun keur kahirupan: - 100% dilengkepan dapur kalayan cooker listrik, ...

    • ranjang2
    • mandi2
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Stylish villa with private pool! 600m from sandy beach!

    Playa de San Juan, Guia de Isora , Tenerife

    €5,250 /sasih

    Beautiful traditional villa in Playa de San Juan, Tenerife! Just 600 meters from the sandy beach and the fishing port! Fully equipped and prepared for living:...

    • ranjang3
    • mandi3
    • DaérahSan Juan Beach
    • ngetikVilla
  • pikeun Sewa
    Oceanfront susun kalawan aksés "swasta" pikeun pantai!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 1.200 /sasih

    Endah lokasi katuhu di hareup pantai anyar dina Playa de la sarena, Tenerife! Pinuh dilengkepan jeung disiapkeun keur kahirupan: - 100% dilengkepan dapur ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Penthouse kalawan kolam renang! Nembe refurbished!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 1.280 /sasih

    Geulis anyar refurbished penthouse katuhu di hareup La sarena pantai keusik! Pinuh dilengkepan jeung disiapkeun keur kahirupan: - 100% dilengkepan dapur kalayan listrik ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Beachfront susun kalawan kolam renang na ténis pangadilan!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    € 930 /sasih

    Sampurna lokasina oceanfront 1 pangkeng, 1 kamar mandi susun 150 méter ti La sarena Sandy pantai. Pinuh dilengkepan jeung disiapkeun keur kahirupan: - 100% dilengkepan ...

    • ranjang1
    • mandi1
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • pikeun Sewa
    Stylish beach side apartment with sea views!

    Playa de la sarena, Santiago del Teide, Tenerife

    €1,350 /sasih

    Stylish 2 bedroom, 2 bathroom apartment 150 meters from La Arena sandy beach! Fully equipped and prepared for living: – 100% equipped kitchen with...

    • ranjang2
    • mandi2
    • DaérahPlaya de la sarena
    • ngetikapartemen
  • kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!