Ngeunaan Tenerife

[Vc_row] [vc_column] [vc_column_text]Tenerife mangrupikeun pulo vulkanik di sagara Atlantik anu kagolong kana Autonomous Community of Canary Island (Spanyol) sareng Uni Éropa. Éta ngeusian daérah sakitar 2000 sq km. sareng gaduh penduduk sakitar 900.000 urang. Tenerife mangrupikeun tujuan wisata anu populér tur ngagaduhan sakitar 6.000.000 sémah taunan.

Tenerife kasohor salaku "pulo cinyusu langgeng". Iklim lemesna dibentuk ku angin dagang, arus sareng gunung anu ngabagi pulo ka sagala rupa daérah iklim. Usum ngojay di Tenerife nyaéta buleud taun sareng suhu rata-rata anual nyaéta 21C.

Pulo ieu ngagaduhan infrastruktur anu saé dimekarkeun: dua bandara modéren, dua palabuhan gedé sareng seueur marinas, jalan raya kalayan wates kacepetan 120 km / h, taman nasional, rumah sakit, sakola jsb. Kapuloan Canary ogé dihubungkeun ku kapal terbang sareng penerbangan lokal sareng aya ratusan. tina penerbangan internasional poéan ka sadaya nagara Éropa dioprasikeun ku sababaraha perusahaan hawa walikota.

Tenerife ngagaduhan ekologi anu sampurna kusabab teu aya industri beurat atanapi pabrik gedé. Sok aya hawa seger beredar ti sagara berkat perdagangan dagang.

Tingkat kajahatan handap pisan sareng umumna pulo éta pisan aman sareng aman.

Kapuloan Kanaria sareng Tenerife mangrupikeun titik pangidulna Uni Éropa sareng tempat anu paling panas di Éropa dina waktos usum tiis. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!