simpenan sesuratan penting

Dua imah pikeun hiji harga

By in jeung 0 Komentar

Dijual dua bumi sisi nagara di Palmar, taman nasional Teno, Tenerife. Kapuloan Kanaria. Tawaran anu saé pikeun anu nganut sipat sareng katenangan. Hiji bumi parantos dibalikeun deui sareng dilengkepan. Imah anu sanésna butuh restorasi, tapi dina kaayaan anu saé pisan. Réstoran pohara saé dina jarak leumpang. Seueur jalur tilase. 10 menit ka jalan tol TF-5. […]

Maca deui

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!