pikeun dijual: sipat pisan husus di Playa de la sarena, Tenerife!

Pisan nice jeung apartemen ci cozy ngan dina 100 méter ti La sarena pantai! Pinuh dilengkepan jeung kdu!

Taya tangga naek ka ngakses susun jeung kolam renang! kolam renang nu aya ngan 5 méter jauh!

apartemen boga dua entrances – ti lobi jeung ti wewengkon kolam renang!

Nice kompléks nu mibanda pangadilan ténis na parkir bawah tanah!

waragad komunitas low!

video

lokasi