FOR SALE: Harta pisan khusus di Playa de la Arena, Tenerife!

Alus kompak anu saé sareng mulus mung 100 meter ti pantai La Arena! Pinuh dilengkepan sareng kdu!

Henteu aya tangga anu nanjak pikeun aksés ka apartemen sareng kolam renang! Kolam renang ngan 5 meter jauh!

Apartemen ieu ngagaduhan dua lawang - ti lobi sareng ti daérah kolam renang!

Nice kompléks nganggo lapangan tenis sareng parkir bawah tanah!

Waragad komunitas anu handap!

video

location