BAGI JABAR: Bumi mulya di tengah Sun Andres, Tenerife!

Lokasi sampurna dina salah sahiji jalan pangsaéna di kota.

Kakara aya 150 méter ti laut sareng 300 meter dugi ka pantai Las Teresitas !!

Properti ieu tiasa dibalikeun atanapi dibina deui sami sareng poto.

video

location