Virtual Tour

Pikeun dijual: ekslusif seafront harta di kota basisir sepi tina El Poris, di kiduleun Tenerife, Kapuloan Canary, Spanyol!

The toponym "Porís" dina dialek Canarian nangtung pikeun "port alam leutik". Sajaba ti palabuhan kota basisir ieu cozy nawarkeun dua pantai alam - hiji sareng konéng jeung lianna kalayan keusik hideung, sagala rupa wewengkon ngojay na kabeh infrastruktur kota kaasup supermarket, bank, apoték, bar jeung réstoran. kota nu boga sambungan pohara alus ku TF-1 raya kalayan Airport Selatan, Santa Cruz jeung resorts wisata utama Adeje - kabeh dina 20 menit drive.

imah nu aya di kota heubeul El Porís langsung di hareupeun lautan kalayan wasa langsung ka caina. Ieu neigbourhood padumukan sepi kalayan jalan aspal anyar nu jadi marga langsung ka garasi pribadi Anjeun.

imah ieu disebarkeun dina 3 tingkatan:

lantai: bérés lega kalayan pintonan sagara panorama, garasi konci-up, ruang tamu, pangkeng, mandi, dapur bebas, lega cozy buka-hawa patio internal sareng dua bedrooms guha !!

floor 1st: ruang tamu sejen, dua bedrooms, salah mandi, laundry jeung aksés ka hateupna. Ruang tamu jeung master pangkeng gaduh jandéla panorama jeung pandangan sagara endah !!

floor 2nd: Hateup bérés kalawan pintonan sagara sarta gunung 360º sarta plot tanah saeutik anu bisa dipaké salaku taman atawa dusun melak bubuahan sorangan atawa veggies.

imah nu aya dina kaayaan alus sarta siap gerak-di! Hijina hal anu boga anyar geus ngalakonan nyaeta nempatkeun dapur anyar dina.

Aya dua spot hébat internetan lokasina di El Poris - duanana dina sababaraha menit leumpang ti imah!

Mangga wartosan kami ngatur kadatangan anjeun!

video

lokasi

Lantai Rencana & bedah

namiranjangmandiukuranhargakasadiaan
lantai31140Témbongkeun
Lantai kahiji21140Témbongkeun