simpenan sesuratan penting

Bighousefront 2-tingkat penthouse

By in jeung 0 Komentar

Penthouse duplex Corner kalayan pemandangan laut anu lega sareng basisir kalér Tenerife. Terang pisan sareng cerah, ngan ukur 12 taun gedong, 104 m2 ditambah teras 67 m2, 3 kamar tidur sareng papakéan anu dipasang, 2 kamar mandi (hiji per lantai). Garasi 14 m2 sareng kamar panyimpen 6 m2. Biaya komunitas € 42 / bulan. […]

Maca deui

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!